Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA

Šef UFC-a odgovorio Emelianenku, i dalje ga smatra precijenjenim borcem

Dana White
Press Association/Pixsell
01.11.2021.
u 14:31

– Pa ja Fedora uopće ne poznajem, a ni on mene. Izjavio je kako se meni sve vrti oko zarade, a on je trebao više razmišljati o našoj ponudi. A da je Fedor to učinio, vjerojatno se ne bi borio s 45 godina – kazao je UFC-ov šef

Fedor Emelianenko je na nedavno Bellatorovoj priredbi u Moskvi nokautom u prvoj rundi pobijedio Timothyja Johnsona. Ruskoj MMA legendi to je bila 40. pobjeda u karijeri i 16. meč u kojem je slavila nokautom, Croring.

Uoči priredbe 45-godišnji Fedor iznio mišljenje o najjačoj svjetskoj promociji slobodne borbe, te se dotaknuo UFC-ova predsjednika Danu Whitea.

– On ne poštuje borce. Zapravo ne poštuje niti jedno ljudsko biće. Sve se vrti oko novca. U njemu nema ljudskosti. On je nečovječan i to mi je odvratno – istaknuo je Fedor Emelianenko.

Dana White je prije neki dan odgovorio Rusu, a novinari su UFC-ova šefa podsjetili na izjavu rekao je Fedor Emelianenko precijenjeni borac.

– Pa ja Fedora uopće ne poznajem, a ni on mene. Izjavio je kako se meni sve vrti oko zarade, a on je trebao više razmišljati o našoj ponudi. A da je Fedor to učinio, vjerojatno se ne bi borio s 45 godina – kazao je UFC-ov šef, te je ponovio kako i dalje Fedora smatra precijenjenim borcem bez obzirao što je nedavno ekspresno nokautirao Tima Johnsona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije