Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN MONAKA

Schumacher: Najbrži sam, sad sam vam svima dokazao!

Michael Schumacher
Reuters
26.05.2012.
u 15:17

Na Velikoj nagradi Monaka prvi će krenuti vozač Red Bulla Mark Webber, ispred Nice Rosberga (Mercedes) te Lewisa Hamiltona (McLaren)

U jurnjavi uskim gradskim uličicama Monte Carla, na kvalifikacijama za najspektakularniju utrku na kalendaru Formule 1 najbrži je bio - Michael Schumacher! Međutim, zbog sudara sa Brunom Sennom na prošloj utrci u Barceloni, mora odraditi kaznu te će startati peti. Sedmerostruki svjetski prvak od povratka na stazu samo broji pehove, no ovoga puta blistao je od zadovoljstva, crveni prst držao je visoko u zraku.

- Sad sam dokazao ono što pokušavam od povratka! Još uvijek sam brz! Hvala svima koji su me podržavali, a supruzi šaljem pusu!

Mark Webber imao je drugo najbrže vrijeme kvalifikacija, ali će u nedjelju u 14 sati ipak startati prvi.

- Schumi je vozio briljantno, ali, eto, meni se nasmiješila sreća - veli Webber s kojim će u prvom redu biti Nico Rosberg, a treći kreće Lewis Hamilton.

Na 70. izdanju VN Monaka, prema svemu sudeći, pojavit će se šesti pobjednik u prvih šest utrka, nešto što se nikada nije dogodilo... Kandidata za novog pobjednika je koliko hoćete: Webber, Hamilton, Grosjean, Raikkonen, Schumacher... Pobijedi li Schumi, izjednačit će se s rekorderom Ayrtonom Sennom, koji je šest puta slavio u najslavnijoj utrci na svijetu.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
dule88
19:57 26.05.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

EX
excell
15:46 26.05.2012.

schumy ,ne brini legenda si ..nema se tko mjeriti sa tobom

JM
ja-ma
18:27 26.05.2012.

Koji su to jadnici?!Kaznili Schumija zato što mu je papak Senna zakočio,a ovaj se zabio u njega.Šteta!Sad starta tek iz 3.reda,a u Monacu baš i ne možeš pretjecati,ali ima puno odustajanja.Nadam se da će ovaj put imati više sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije