Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljantni DARIO

Šarić: Najveća pobjeda karijere! U finalu možemo još bolje

dario šarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.04.2014.
u 23:21

- Nadam se da u finalu možemo još bolje. A bilo bi super kada bi tamo protivnik bila Cedevita - rekao je Dario Šarić.

Cibona će četvrti put igrati finale regionalne lige, a do njega su stigli velikom pobjedom protiv Crvene zvezde u Beogradu 75:70.

 - Presudila je igra dva na dva s kojom smo izvlačili njihove centre i koju smo vrtili sumanuto, no svoje je učinila i njihova nervoza i to od samoga starta. Nije lako igrati kada si cijelu godinu prvi i onda ti dođe jedna utakmica u koju ti stane cijela sezona. Ne možete vi shvatiti koji je to pritisak, tim više što oni doista ulažu velike novce - rekao je trener 'vukova' Slaven Rimac te dodao:

- Uplašio sam se na kraju, znao sam da će doći do pada, no govorili smo im prije utakmice da i u tim trenucima moramo zadržati vjeru i želju u pobjedu. Ja sam izgubio puno dobivenih utakmica, no bilo bi mi žao zbog ovih momaka koji su dali sve od sebe.

Zvezdin trener Dejan Radonjić je istaknuo:

- Blassingame je kontrolirao utakmicu, a Šarić je sjajno koristio situacije

Uz fantastičnog Jerela Blassingamea, koji je utakmicu završio sa 28 koševa, briljirao je Dario Šarić sa 21 košem i 15 skokova.

- Ovo je najveća pobjeda moje karijeri. Bili smo fantastično i od početka smo krenuli odlučno. Na odmoru smo dogovorili kako ćemo čuvati vodstvo, a onda smo ga u trećoj četvrtini i povećali. Na kraju smo se ugrozili pobjedu - rekao je Šarić pa zaključio:

- Nadam se da u finalu možemo još bolje. A bilo bi super kada bi tamo protivnik bila Cedevita.

>> Cibona srušila Zvezdu za finale ABA lige i Euroligu: Ovo je san
>> Cibona poput 'feniksa': Može li četvrta biti sreća za 'vukove'?

Komentara 3

VI
vibrator
09:31 25.04.2014.

uživanje je gledati kao Šarić igra, kako je motiviran i željan pobjede. mislim da Rimcu ni danas nije jasno kakav je uspjeh napravio s ovom momčadi. Euroliga??!!!! mislim pa to je uspjeh desetljeća za ove dečke. ako ih se sad ne plati ono što su im dužni, nek se objese. a sad naprijed Cedevita

ZI
ZICKLER
07:58 25.04.2014.

Evo nekako sam to predosjećao. Možda je sada trenutak da se naplati ona nesretna Kecmanova trica usred Arene. Ovo je još jedan dokaz da se uvijek sve vrati i da ostvariš rezultat kada objektivno i nisi u prvom planu.

BC
bobito.chanito.1
08:31 25.04.2014.

Bravo Cibosi!Gladni,bez place,a lovasi iz Maksimirske sume nemogu pobijediti ni neke patuljke u euro ligi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije