Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Santini panenkom donio pobjedu, Subašićev Monaco razbio Metz

Ivan Santini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
01.10.2016.
u 23:40

Hrvatski nogometni napadači Marko Livaja i Duje Čop igrali su po svih 90 minuta u susretima 7. kola španjolskog prvenstva

U 8. kolu nogometnog prvenstva Francuske u subotu je Caen svladao Toulouse s 1:0, a pobjednički gol zabio je hrvatski napadač Ivan Santini u 64. minuti iz penala, i to panenkom.

Santiniju je to treći prvenstveni gol ove sezone.


Santini I. (Penalty) Goal - Caen 1-0 Toulouse... by Football--Live

Vodeći Monaco, za kojeg je branio Danijel Subašić, u gostima je "razbio" Metz sa 7:0, dok je Paris Saint Germain svladao Bordeaux sa 2:0, a oba gola zabio je Edinson Cavani.

U dvije utakmice 7. kola talijanskog nogometnog prvenstva igrane u subotu slavili su gosti, Chievo je sa 2:0 svladao Pescaru, dok je Lazio sa 3-0 (1-0) nadigrao Udinese.

Chievo je u Pescari do pobjede stigao golovima Meggiornija (76) i Inglesea (85), a kod domaćih je svoj debi u Serie A upisao Robert Murić koji je ušao u 84. minuti.

Chievo je sada četvrti na ljestvici sa 13 bodova, dok je Pescara 17. sa šest. U Udinama je dvostruki strijelac za Lazio bio Immobile (28, 61), a jedan gol je dodao Keita (54).

Stipe Perica igrao je svih 90 minuta za Udinese koji je sada 14. sa sedam bodova, dok je Lazio skočio na treće mjesto sa 13.

Hrvatski nogometni napadači Marko Livaja i Duje Čop igrali su po svih 90 minuta u susretima 7. kola španjolskog prvenstva, Livaja je u 2:2 remiju Las Palmasa kod Osasune sudjelovao s asistencijom za prvi gol svoje momčadi, dok je Čop sa Gijonom izgubio sa 1:2 od Deportiva golom u sudačkoj nadoknadi.

U Pamploni je Osasuna povela preko Roberta Torresa (7-11m) i Sergija Leona (45+1), a bod gostima spasili su Gomez (57) i Garcia (90+1).

U A Coruni Deportivo je poveo golom Borgesa (35), na 1:1 izjednačio je Alvarez (66), da bi dramatičnu pobjedu domaćima donio Babel (90+2).

Las Palmas je sada sedmi sa 11 bodova, dok je Sporting 15. sa sedam.

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:55 02.10.2016.

Čačiću pozovi momka barem na probu. Nećeš zažaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije