Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luciano Burti

Šanse za Bianchijev oporavak su jako male, čudo je da nije odmah poginuo

Jules Bianchi
Foto: James Moy/Press Association/PIXSELL
27.10.2014.
u 10:26

– On je mlad i jako talentiran vozač. Nažalost, svi znamo da su njegove šanse male i čudo je što nije poginuo odmah na mjestu nesreće

Vozač Marussije, 25-godišnji Jules Bianchi, koji je nedavno doživio tešku nesreću na utrci formule 1 na VN Japana i dalje se nalazi u teškom stanju. U posljednje vrijeme nema mnogo informacija o njegovu zdravstvenom stanju, francuski mediji pišu samo da je i dalje kritično, ali izjave bivšeg vozača F1 nisu ohrabrujuće. Luciano Burti tako tvrdi da je situacija vrlo loša.

– Pričao sam s ljudima koji su informirani o Julesovoj situaciji. Šanse za njegov oporavak jako su male. Ako i preživi, šanse za normalan život još su manje. To je jako tužno, rekao je Burti i dodao:

– On je mlad i jako talentiran vozač. Nažalost, svi znamo da su njegove šanse male i čudo je što nije poginuo odmah na mjestu nesreće. Toga su svi svjesni.

Podsjetimo, Francuz je sedam krugova prije kraja utrke izletio u zavoju broj 7 gdje je nesreću nekoliko trenutaka prije toga doživio Sauberov Adrian Sutil i zabio se u kran. Odmah je podvrgnut operaciji, a sad se čeka da se vidi kakav će biti njegov oporavak.

>>FIA osnovala povjerenstvo za istraživanje Bianchijeve nesreće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije