Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži novi klub

Sandro Obranović nije u kombinacijama PPD-a

Sandro Obranović
Slavko Midžor/PIXSELL
02.08.2017.
u 07:00

Momčadi se na Rogli danas priključuju Matej Hrstić, Urh Kastelic i Marijo Vuglač.

Sandro Obranović, povremeni hrvatski rukometni reprezentativac, nije u planovima Kasima Kamenice, trenera PPD Zagreba.

Nakon povratka s posudbe iz Pick Szegeda, Sandro se pojavio na prvoj prozivci kluba, ali mu nije dozvoljeno da putuje s momčadi na pripreme na Roglu. U klubu mu traže novi klub.

A momčadi se na Rogli danas priključuju Matej Hrstić i Urh Kastelic koji su se vratili s juniorskog SP-a te novo pojačanje na desnom vanjskom, Marijo Vuglač koji je angažiran nakon odlaska Luke Šebetića u francuski Tremblay.      

Komentara 2

Avatar Oneill
Oneill
13:31 02.08.2017.

Ulažemo u taj tim toliko da smo uvjek na gubitku nismoli sposobni sufinancirati taj tim tako da se vrate kući da doma zarade a kao klub ostvari rezultate a a time puno novca a ne talenti igraju po svijetu i bogate druge.

Avatar mlijeko
mlijeko
21:40 21.08.2017.

Bolje dovode igrače sa strane jer sa na njihovim prelazima može zaraditi. Prošle sezone ih je Sandro uništio u Zagrebu..zato im valjda ne treba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije