Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izjave igrača

Sammir: Kruno je najbolji trener koji me vodio u Dinamu

'30.11.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 18. kolo, GNK Dinamo - NK Lokomotiva. Krunoslav Jurcic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
01.12.2012.
u 07:59

Protiv Kijevljana se nesmijemo braniti, nego napasti, pokušati ih stisnuti od prve minute, kaže Luis Ibanez

Nakon samo jedne utakmice, pobjede nad Lokomotivom 1:0, Sammir tvrdi kako je kod novoga trenera odmah vidljiv pomak u kvaliteti igre plavih.

- Ja sam ga vidio. Zadovoljan sam igrom, žao mi je što nismo više zabili - kazao je plavi 10.

Prvi dojam o Jurčiću nakon drugog povratka?

- On je najbolji trener kojega sam imao u Dinamu. Znalac je, daje mi veliko samopouzdanje - dodao je Sammir.

Luis Ibanez nakon duljeg vremena počeo je utakmicu, i to na poziciji lijevoga braniča. Kod Čačića je znao biti i desni vezni...

- Ovo je moja najbolja pozicija. Sretan sam što sam se vratio. Odigrao sam dobrih 70 minuta, mirno, staloženo, baš kako je trener tražio - kazao je Lucho.

S Jurčićem dolaze bolji dani za vas?

- Dobro ga poznajemo, ne moramo se na njega navikavati. Odlično radi, voli raditi, vjerujemo da dolaze bolji dani, što je pokazala i ova utakmica - dodao je Ibanez.

Ovakvi možete pobijediti Kijevljane?

- Možemo, samo moramo biti hrabriji, odlučniji i zaigrati napadački, pritisnuti ih od početka - zaključio je Ibanez.

Joe Šimunić također vjeruje kako se Dinamu smiješe prvi bodovi u Ligi prvaka.

- Vidio sam odličnih, ohrabrujućih pola sata u kojima smo potpuno dominirali i trebali osigurati pobjedu. Bilo je i nesigurnosti, u nekim situacijama moramo biti zreliji, pametniji. Ja jedva čekam Dinamo Kijev da napokon razveselimo sami sebe, navijače, a i vas, da možete nešto lijepo pisati - kazao je Šimunić. (td)

Ključne riječi

Komentara 6

ST
stevica
10:42 01.12.2012.

Svako ima pravo na svoje misljenje. Po meni dinamo je najaci bio dok ga je vodio Vaha. Kelava nije primio gola 10-11 tekmi,stvorio je vaha beton-odbranu.Tu se stvarala igra za sampion-ligu. Ali eto nekima se nisu svidjale pobjede od 1:0. Chelzi ima prosjek u zadnji 5 godina 1,36 golova po tekmi a osvojio je sve sto se osvojiti moze.Pametnom dovoljno.

SE
sestrićna
16:41 01.12.2012.

na sljedećoj tekmi lige prvaka svi će navijati za dinamo..

ST
stefj
08:37 01.12.2012.

Hm, malo ulizivanja novom treneru... Inače, Mamić je postigao što je želio, Dinamo je službeno upisan u anale LP, doduše kao najlošiji klub po par točaka. Ako bude 0 golova i ako izgubi od Dinama Kijev, onda će biti po svemu najlošiji. Budući da su besplatne ulaznice, možda jedino ne uspije postići rekord po najmanjoj posjećenosti, za sada su na drugom mjestu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije