Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BELUPO Koprivničani u nedjelju igraju kod Osijeka

Šafarić: Vrijeme za pobjedu u gostima

04.12.2008.
u 18:15

Pobijedivši Rijeku nogometaši Slavena Belupa prekinuli su jednomjesečni loš niz i opet se vratili u borbu za treće mjesto. Jedan od najboljih igrača s Riječanima bio je vezni igrač farmaceuta Nikola Šafarić, koji se prilagodio Slavenovu sustavu igre te iz kola u kolo igra sve bolje.

Zajedništvo momčadi
S nova tri boda koprivnički prvoligaš bezbrižnije dočekuje nastup u Osijeku u posljednjem kolu jesenskog dijela natjecanja.

– Rijeka je sad već iza nas i najvažnije je da smo je uspjeli “preplivati“, iako nam nije bilo lako. Nije bilo lako preokrenuti njihovo vodstvo – rekao je Nikola Šafarić, koji je u Slaven Belupo došao upravo iz Rijeke i ubrzo postao jedan od oslonaca igre Koprivničana.

– Dolaskom u Slaven učinio sam dobar potez, jer su me ljudi u klubu i navijači odlično prihvatili i zaista se lijepo osjećam u Koprivnici. U svlačionici vlada zajedništvo, a mi igrači međusobno smo veliki prijatelji. Čak ni slabiji rezultati nisu narušili ozračje – dodaje omaleni veznjak.

U nedjeljnoj utakmici s Osijekom u Gradskom vrtu Šafarić će također biti u početnoj jedanaestorki, koja će pokušati izboriti najmanje neodlučeni rezultat.

S tri boda zaključiti jesen
– Optimist sam i vjerujem da možemo uhvatiti i više od jednog boda. Dovoljno smo kvalitetni da slavimo u Osijeku, a pobjeda s Riječanima dala nam je toliko potrebno samopouzdanje uoči posljednjeg kola. Pokušat ćemo zaključiti jesenski dio pobjedom! Vrijeme je za gostujuću pobjedu, jer izvan Koprivnice nismo slavili još od trećeg kola, kad smo pobijedili u Varaždinu – zaključio je Nikola Šafarić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije