Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO UZORU NA KOCKASTE

Ruski nogometaši tulumarili prije Slovenije?

Roman Pavljučenko
AFP
07.12.2009.
u 18:45

S obzirom na informacije kojima barataju ruski mediji, nije niti čudo da se njihova nogometna reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo iduće godine.

Podsjetimo da je Rusija igrala dvije dokvalifikacijske utakmice sa Slovenijom. U prvom je ogledu pobijedila u Moskvi 2:1, no u uzvratu su poraženi 1:0 čime se, mimo očekivanja, na jug Afrike plasirala slovenska reprezentacija.

Nogometni savez Rusije je, pak, pokrenuo internu istragu, a na osnovi sumnje da se nekolicina njihovih reprezentativaca, večer uoči prve dokvalifikacijske utakmice, upustila u dugu večer pijanstva i tulumarenja.

Ruska tv postaja Kanal 1 je imala ekskluzivni razgovor s djelatnicima hotela Merriot, koji su potvrdili priču po kojoj je nekolicina reprezentativaca do 5 sati ujutro ispijala velike količine alkohola u hotelskom baru.

Nije poznato tko su "igrači iz bara hotela", ali su svi nogometaši redom negirali takve optužbe, dok su braća Vasilij i Aleksej Berezucki podigli tužbu protiv spomenute tv postaje.

- Ne znam za tu priču. Načuo sam koliko i drugi, ali osobno ne znam ništa više o svemu. No, u Rusiji se respektira Kanal 1 i ne vjerujem da bi izmišljali. No, mora se utvrditi i dokazati takvo što - rekao je izbornik Rusije Guus Hiddink, te nastavio:

- Znam da su određeni reprezentativci imali problema s noćnim životom, ali to se događalo prije mog dolaska na izborničku dužnost. Dok sam tu, nisam svjedočio nikakvom takvom izgredu, niti sam od drugih ljudi čuo za slične izgrede. Bilo je malih ispada, ali takvo što smo uvijek sankcionirali - završio je Nizozemac.

Komentara 2

OB
-obrisani-
19:00 07.12.2009.

Ruski nogometaši tulumarili prije Slovenije? Možda je to istina ali nije to neka senzacija..Prava senzacija je priznanje Franka Lamparda da su se Englezi dobro napili prije oba susreta protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2010. I navodno je Fabio Capello bio nezadovoljan kada su Engleski dečki u dva susreta dali samo 9 komada i tražio od Engleza da uvaženim vatrenim sa zapadnoga balkana Gordon Albion a svakom susretu upali deset golova..Ali nije išlo više kako je priznao Frank lampard i priznao da je na obje utakmice video dvije lopte.

BE
beaver
20:49 07.12.2009.

nisam bio ovdije neko vrijeme ali vidim da se nista nije promijenilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije