Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO UZORU NA KOCKASTE
Povratak na članak

Ruski nogometaši tulumarili prije Slovenije?

S obzirom na informacije kojima barataju ruski mediji, nije niti čudo da se njihova nogometna reprezentacija nije plasirala na Svjetsko prvenstvo iduće godine.

Komentari 2

OB
-obrisani-
19:00 07.12.2009.

Ruski nogometaši tulumarili prije Slovenije? Možda je to istina ali nije to neka senzacija..Prava senzacija je priznanje Franka Lamparda da su se Englezi dobro napili prije oba susreta protiv Hrvatske u kvalifikacijama za SP 2010. I navodno je Fabio Capello bio nezadovoljan kada su Engleski dečki u dva susreta dali samo 9 komada i tražio od Engleza da uvaženim vatrenim sa zapadnoga balkana Gordon Albion a svakom susretu upali deset golova..Ali nije išlo više kako je priznao Frank lampard i priznao da je na obje utakmice video dvije lopte.

VL
BE
beaver
20:49 07.12.2009.

nisam bio ovdije neko vrijeme ali vidim da se nista nije promijenilo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.