Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO NEŠTO SA SPARTAKOM

Ruski navijač uletio na teren i zabio jedanaesterac

Navijač Spartak
Screenshot
21.09.2009.
u 10:29

Nakon što je Wellington, napadač Spartaka, u prošlom kolu ruskog prvenstva razbio Dinamovu vrataru čeljust, ovog vikenda ponovno je taj ruski klub član najgledanijih na Youtubeu.

Na gostovanju kod Saturna nogometaši su upisali poraz (1:2), ali najzabavniji dio susreta dogodio se u izvođenju jedanaesterca za Spartak. Alex je namjestio loptu, sudac je dao znak za izvođenje najstrože kazne, a jedanaesterac je realizirao - navijač.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:41 21.09.2009.

Pardon, bilo je to Europsko prvenstvo , ali njima kao uspon na vrh Mount Everesta!

BA
barisiva
11:42 21.09.2009.

Ako volite besplatne strateske igre, a bazirane na webu, onda nam se mozete pridruziti na http://www.erepublik.com/en/referrer/Dogmax Pomognite virtualnoj Hrvatskoj u kontinuiranim napadima Mađara i Srba na njezin teritoriji. Trebamo vas!!!

OB
-obrisani-
14:20 21.09.2009.

Otkada su našom zaslugom otišli na Svjetsko prvenstvo, Rusi su potpuno poludjeli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije