Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne odustaju

Ross Brawn: Želim da Schumacher ostane u Mercedesu

Michael Schumacher
Reuters
28.05.2012.
u 15:36

Nakon razočaravajućeg nastupa na Velikoj nagradi Monaca, šef ekipe Mercedesa Ross Brawn odlučan je da pomogne Schumacheru u sljedećoj utrci

Ross Brawn, šef ekipe Mercedesa, izjavio je kako  želi da njemačka legenda Michael Schumacher ostane u Mercedesu dok god se želi natjecati. Schumacherov ugovor u Mercedesu ističe ove godine, a na pitanje želi li da Schumacher ostane, Ross Brawn odgovara:

– Mislim da je to svačija želja. To bi bilo odlično i za ekipu i za formulu 1.

Schumacher je vikend u Monacu počeo obećavajuće. Bio je najbrži na kvalifikacijama uoči utrke, međutim zbog kazne koju je dobio u Španjolskoj radi sudara s Williamsovim Brunnom Sennom, uskraćena mu je početna pozicija. Na utrci je startao šesti te se zbog problema s gorivom povukao u 64. krugu.

– Pokušali smo nastaviti, ali ga je to stajalo previše vremena pa smo odlučili povući auto. Bilo je to vrlo razočaravajuće jer je imao dobar nastup ovaj vikend i bio je na putu da osvoji bodove – tako je Brawn komentirao povlačenje.

Obećao je da će poboljšati situaciju za Schumachera u njegovoj sljedećoj utrci u Montrealu. Podsjećamo da se Schumacher nakon povratka u F1 2010., prvih 18 mjeseci mučio, ali se u drugoj polovici 2011. polako počeo vraćati u staru formu. Nastup na kvalifikacijama u Monacu bio je njegov najuvjerljiviji od povratka u F1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije