Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napušta queretaro

Ronaldinho će ponovno promijeniti klub

Ronaldinho
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.05.2015.
u 11:22

Za slavnog Brazilca navodno su zainteresirani klubovi iz MLS-a, LA Galaxy i New York Red Bullsi.

Ronaldinho (35), nekada najbolji nogometaš na svijetu, uskoro bi mogao napustiti svoj klub Queretaro. Sve češće nije u početnoj postavi meksičke momčadi pa je rastanak sve bliži.

- Ronaldinho će igrati za Queretaro do sredine godine, a tada ćemo potražiti novi klub - kazao je Ronaldinhov brat i menadžer Roberto de Assis Moreira.

Za slavnog Brazilca navodno su zainteresirani klubovi iz MLS-a, LA Galaxy i New York Red Bullsi.

- MLS je jedna od opcija. Moguće je da ode tamo, ali me za sada nitko nije kontaktirao. MLS treba zvučna imena kako bi podigli gledanost - tvrdi Moreira.

>>Ronaldinho izabrao idealnu momčad, iznenadit će vas koga je izostavio

Komentara 2

DO
dommar36
12:04 01.05.2015.

dinamo ?! :-)

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
11:37 01.05.2015.

MLS treba propale starce i pijance.... Šteta, mogao je biti najbolji u povijesti da je malo manje partijao i opijao se. Blesavi Brazilac, kaj ćeš....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije