Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka za Matea

Romeo Jozak traži od Intera da pusti Kovačića na SP mladih

Mateo Kovačić
29.03.2013.
u 08:03

Iako je posrijedi Fifino natjecanje, klubovi na njega nisu dužni pustiti svoje igrače kao na nastupe za A-reprezentaciju

Predsjednik Stručne komisije HNS-a Romeo Jozak putuje sljedeći tjedan u Milano na razgovor s Interovom strukom kako bi isposlovao zeleno svjetlo za Kovačićev nastup na SP-u mladih u Turskoj. Iako je posrijedi Fifino natjecanje, klubovi na njega nisu dužni pustiti svoje igrače kao na nastupe za A-reprezentaciju. Ipak, Jozak vjeruje da u Interu neće biti prepreka za Matea.

Osim njega, za selekciju U20 nastupit će i Radošević iz Napolija te Livaja iz Atalante. Logičnim se nameće i priključivanje dinamovca Halilovića. SP u Turskoj igra se od 21. lipnja do 13. srpnja, a Hrvatska je u skupini s Urugvajem, Uzbekistanom i predstavnikom Oceanije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije