Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte čime

Najskuplji igrač ovog ljeta odmah šokirao suigrače, to uskoro čeka i Hrvata!

'11.10.2013., stadion Maksimir, Zagreb - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Hrvatska - Belgija. Mateo Kovacic, Romelu Lukaku, Sime Vrsaljko.  Photo: I
Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
11.07.2017.
u 17:22

Nogometaš Manchester Uniteda ostao je u čudu i fotku objavio na društvenim mrežama

Manchester United dovršio je najveći transfer ovoga ljeta i u svoje redove doveo Romelua Lukakua. Prema navodima britanskih medija, vrijednost transfera je 85 milijuna eura, te je Lukaku tako postao drugi najskuplji igrač u povijesti Manchester Uniteda, odmah iza Paula Pogbe čiji je prelazak iz Juventusa prošloga ljeta bio najskuplji na svijetu.

Upravo je Pogba bio posrednik u ovom transferu, a Lukaku se već priključio novim suigračima i - odmah ih šokirao. Naime, Belgijac ima veliko stopalo i nosi kopačku broj 49, što je mnoge, a posebice Juana Matu koji je to podijelio i na društvenim mrežama.

"Dobrodošao Lukaku, čovjek s najvećim kopačkama na svijetu", napisao je Mata ispod fotografije.

Usporedbe radi, Mata je visok 170 i nosi kopačke broj 41 pa mu one koje nosi njegov novi suigrač izgledaju divovski. 

A uskoro bi se Lukakuovim kopačkama mogao šokirati i Ivan Perišić. Naime, hrvatski reprezentativac pred potpisom je za crvene vragove pa bi uskoro i on s Belgijcem mogao dijeliti svlačionicu. Prijatelji na društvenim mrežama već su postali što je mnogima znak da je njegov transfer pri kraju.

 

Welcome @rlukaku9 aka biggest boots EVER. 👀😂🔴

Objavu dijeli Juan Mata (@juanmatagarcia)

Komentara 1

KA
kajinx
19:04 11.07.2017.

Najskuplji igrač ovog ljeta odmah šokirao suigrače, to uskoro čeka i Hrvata! Lukaku, kopačka br. 49, to uskoro čeka i Hrvata. Joj Perišić, kako ćeš igrati u kopačkama br. 49?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije