Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - GORICA

Uoči Sopićevog obračuna s bivšim klubom: Rijeka iz neobičnog razloga ostala bez napadača

Rijeka i Istra sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
29.10.2023.
u 15:06

Također, samom Franji Ivanoviću puno bi značila ova utakmica obzirom da je jedan od igrača koji bi mogli doći na popis pojačanja Zlatka Dalića. Novi bi popis hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić trebao objaviti u ponedjeljak

Posljednji dan 13. kola HNL-a donosi utakmicu Rijeke i Gorice. Osim što je to prva utakmica Željka Sopića protiv njegovog bivšeg kluba, obilježit će je još jedna nesvakidašnja situacija. Napadač domaće momčadi, Franjo Ivanović (20) susret će propustiti zbog ugriza pauka, piše 24 sata.

S igračem kluba s Kvarnera je sve u redu. Mjesto gdje ga je pauk ugrizao je oteklo, a liječnici su morali sanirati blažu infekciju. Trenutno mora biti antibiotike i mirovati pa nije spreman za utakmicu protiv Gorice premda je dobro izgledao na pripremnim treninzima.

VEZANI ČLANCI:

Također, njemu bi samome puno značila ova utakmica obzirom da je jedan od igrača koji bi mogli doći na popis pojačanja Zlatka Dalića. Novi bi popis hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić trebao objaviti u ponedjeljak. Ivanović se ipak ne treba brinuti obzirom da će tek traće izbivati s terena i ubrzo se pridružiti Sopiću, a možda i Daliću.

VIDEO Trener Real Madrida  nahvalio Modrića: 'Sve je kontrolirao. Njegov ulazak promijenio je utakmicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije