Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO RAIĆ-SUDAR

Rijeka ima novog sportskog direktora. Na Rujevicu je stigla ikona HNL-a

Osijek: Utakmica 29. kola HT Prve lige izme?u Osijeka i Istre
Davor Javorovic/PIXSELL
02.04.2023.
u 12:20

Poznato nogometno u Hrvatskoj naslijedilo je Roberta Palikuću na mjestu šefa sportskog sektora

Darko Raić-Sudar novi je sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Raić-Sudar poznato je nogometno ime u Hrvatskoj, u igračkoj ulozi svoju je karijeru počeo u Cibaliji i Osijeku, a četiri godine igrao je u Izraelu u redovima Maccabi Netanyje i Bnei Yehude.

Po povratku u Hrvatsku ponovo je nosio dres Cibalije, te Istre 1961 na čijoj je klupi bio i u ulozi trenera. Raić Sudar član je Izvršnog odbora HNS-a, te predsjednik Istarskog županijskog nogometnog saveza, prenosi web stranica NK Rijeke

– Kao prvo želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, na čelu s predsjednikom Damirom Miškovićem na ukazanom povjerenju. Veselim se novom izazovu u mojoj karijeri i vjerujem da ću doprinijeti daljnjem uspjehu Rijeke koja je u proteklih deset godina ostvarivala sjajne rezultate, kako na domaćem planu, tako i u europskim natjecanjima - rekao je Darko Raić Sudar.

– HNK Rijeka spada među najveće klubove u Hrvatskoj, klub bogate povijesti, što dokazuje iz sezone u sezonu svojim rezultatima. Na meni je da mojim znanjem i iskustvom pomognem da Rijeka nastavi istim putem kao što je to bilo dosad, te da i u budućnosti ostvarujemo dobre rezultate na zadovoljstvo svih nas i navijača Rijeke - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije