Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rujevica

Ni Bišćan nije imao milosti prema svojim Rudešanima

Rijeka - Rudeš
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/9
05.11.2018.
u 21:47

Rijeka je u posljednjoj utakmici 13. kola Prve HNL na Rujevici pobijedila Rudeš s 5:1

Igor Bišćan izborio je novu pobjedu na klupi Rijeke. Njegova je momčad u posljednjoj utakmici 13. kola Prve HNL na Rujevici pobijedila Rudeš s 5:1. Bišćan je prije dvije sezone bio trener Rudeša.

Domaćin je poveo u 19. minuti pogotkom Gorgona iz jedanaesterca, a devet minuta kasnije izjednačio je Pantalon. Malo prije odlaska na odmor Riječani su ponovno došli u vodstvo.

Rijeka - Rudeš
1/8

U 45. minuti mrežu Rudeša zatresao je Heber. Nastavak je donio još veću dominaciju Bišćanovog sastava. Rijeka je zabila još tri pogotka: Čolak (55.), Heber (70.) i Puljić (83.).

U ranije odigranoj utakmici u Zaprešiću Inter i Slaven igrali su 0:0.

Poredak: Dinamo 33, Lokomotiva 28, Osijek 24, Gorica 23, Rijeka 21, Slaven i Hajduk po 13, Inter 11, Istra 9, Rudeš 2.

>> Pogledajte video: Navijači stoje u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kupatilo
04:08 06.11.2018.

dinamo vec 20 bodova vise od hajduka u samo 13 kola.Nije posteno.Otjeraliste pritiscima i korumpiranim sudstvom Mamica i stavam sad nevalja.Predlazem da Dinamo smije igrati samo jesenji dio sezone i da mu se samo ti bodovi broje jer sramotaje.Bice razlika 50 a to nije ugodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije