Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija šibica

Repriza finala u osmini finala: ‘kablovi’ ispali, Cvjetno trlja ruke

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević - Tim Kabel
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
23.12.2017.
u 07:00

Program se nastavlja u utorak kada se u ‘dvojci’ Doma sportova igraju četvrtfinala seniora te polufinala veterana i žena.

U reprizi lanjskog finala malonogometnog turnira Kutija šibica, momčad MNK Cvjetno Poliklinika Milojević uzvratila je dečkima iz Tim Kabela i plasirala se u četvrtfinale.

Dečki iz Tim Kabela lani su igrali za Pizzeriju Stari Zagreb-Borongaj lugovi. A sinoćnja utakmica bila je preslika tog lanjskog finala. I lani su hakleri iz Cvjetnog vodili s 1:0 i lani su primili pogodak u posljednjim trenucima regularnog vremena. Baš kao i sinoć. Lutrija sedmeraca lani je otišla na stranu dečkiju iz Dubrave, sada je bilo obrnuto. U raspucavanju je Kristijan Grbeša bio uspješniji od Davora Kanjuha. Zanimljivo, obojica su suigrači u klubu Futsal Dinamo, jesenskog prvaka Prve hrvatske futsal lige.

- Lani smo osvojili Kutiju na sedmerce, sad smo ispali. To je sport – rekao je Darko Kanjuh koji nije uspio šest puta za redom pogoditi mrežu.

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević - Tim Kabel
1/8

Štefanje neće vidjeti ni druga momčad Tim Kabel koja je igrala pod nazivom Vatreni Tim Kabel. Imali su Vatreni vodstvo od 2:0, Zlatko Ptičar, njihov voditelj, već je trljao ruke vidjevši se u četvrtfinalu. Možda čak i u svom sedmom finalu u 42 godine koliko sjedi na klupi razno raznih momčadi. No, tako nisu mislili dečki iz Split, okupljeni u momčadi Biberon Amarena koji su postigli četiri pogotka zaredom. Iza njihove klupe stajao je pak čuveni Mate biljarista, a Vatreni su tek u četvrtoj utakmici na turniri primili prvi pogodak...

Branitelji naslova, Pizzerija Stari Zagreb-Borongaj lugovi-Fimato sport, s novim igračima u odnosu na prošlu godinu, uspjeli su se nakon sedmeraca ugurati među osam najboljih. Jedino nije bilo neizvjesno u susretu između Podstrane i MNK Kustošije. Bilo je laganih 5:0 za momčad iz Dalmacije. Program se nastavlja u utorak, 26. prosinca kada su na rasporedu četvrtfinala seniorskog turnira, te polufinala veterana i žena. A za Štefanje se već sve zna. Bit će tradicionalno dupkom puna dvorana II Sportskog doma.

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević - Tim Kabel
1/16

Rezultati – glavni turnir, osmina finala: Podstrana – CB Play MNK Kustošija 5:0, Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi-Fimato sport – Dimnjačarstvo Sopot 3:1 (7m), Biberon Amarena – Vatreni Tim Kabel 4:2, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Tim Kabel 8:7 (7m); veteranski turnir – četvrtfinale: IPA Zagreb – Studio Valore 6:1, Sofra – Rident 4:2 (7m); ženski turnir – četvrtfinale: Mafro Pazin – ŽMNK MC Plus-DC Grzela-Fotex Sv. Nedjelja 1:8, Poliklinika Milojević – MNK Alumnus SC Flegar 0:5. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije