Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Plavi u gradskom derbiju love sedmu pobjedu u nizu!

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/9
24.11.2017.
u 13:17

Plavi su doista u sjajnom nizu, te su zaredali s uvjerljivim i dopadljivim igrama

Futsal Dinamo u osmom kolu prvenstva u subotu (20.15 sati) u Kutiji šibica dočekuje gradskog rivala Alumnus FutsalFER. Utakmica je to između starih znanaca, jer dinamovci su sa studentima igrali čak sedam utakmica. U svih je sedam susreta Dinamo izlazio kao pobjednik, a kako bi sve ostalo u znaku broja sedam, plavi u ovom susretu love sedmu uzastopnu pobjedu.

Plavi su doista u sjajnom nizu, te su zaredali s uvjerljivim i dopadljivim igrama. U domaćim su okršajima padali Crnica, Brod i Square, dok su skupljeni i bodovi na teškim gostovanjima kod Nacionala (prva pobjeda nad Novinarima u povijesti) te Vrgorca. Prošlog petka odličan niz nastavljen je i slavljem u novoj dvorani u Labinu kod Potpićana. Nema razloga Dinamo ne nastave odličnu formu i u dvoboju protiv Alumnusa. Trener Mićo Martić ne može računati na pocrvenjelog Matiju Rajha, dok je ostatak momčadi spreman za veliki gradski derbi.

Futsal Dinamo
1/10

Gosti su u nizu od tri poraza (Nacional, Split, Novo Vrijeme), ali to je i očekivano zbog teškog rasporeda. Ono što intrigira kod studenata jest veliki skalp kojeg su skinuli u gostima kod Osijeka u četvrtom kolu, kad su na pogon bivših Dinamovaca – Filipa Pezelja i Dražena Ilića srušili ekipu Marina Smoje. Upravo je Pezelj, inače miljenik Dinamovih navijača, glavna uzdanica trenera Jakova Ungarova. Na vrata studenata vratio se jedan od junaka iz šampionske sezone – Mario Modrušan.

Kao dodatni začin uoči utakmice je što je dvorana Kutije šibica već peta u kojoj Dinamo dočekuje Alumnus. Svi se rado sjećaju fenomenalne pobjede u Ciboni prije tri godine, a studente su plavi još ugošćivali u Dvojci, Dubravi i Martinovci. Ako povijesti međusobnih okršaja dodamo i lanjsko gostovanje u kupu kad se gradski derbi igraao u Pisarovini, Kutija postaje šesto mjesto međusobnih okršaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije