Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kuha" u Primeri

Real optužuje: Barcelonini liječnici igračima daju doping

Lionel Messi
Reuters
14.03.2011.
u 15:01

Pojačajte dopinške kontrole, ovo je dosad bilo smiješno! Kako je moguće da u Barceloni rade doktori sumnjive reputacije - ističu u kraljevskom klubu.

Madridski Real ne bira sredstva u utrci za naslov španjolskog prvaka s Barcelonom. Tako je kraljevski klub službeno zatražio od Španjolskog nogometnog saveza da pojača dopinške kontrole "jer su ove dosad bile – smiješne".

– Nije nam jasno kako je u Valenciji mogao raditi Eufemiano Fuentes, koji je dvaput uhićivan zbog dopingiranja sportaša, a također nam nije jasno kako u Barceloni mogu raditi liječnici sumnjive reputacije – prenosi izjave kraljevskog kluba radio Cadena Cope.

U Realu su također Španjolskom nogometnom savezu uputili žalbu na dosadašnje suđenje i zatražili da suci podignu kvalitetu suđenja.

U Barceloni su poludjeli na optužbe najvećeg rivala.

– To su ozbiljne optužbe i neutemeljene aluzije koje s gnušanjem odbacujemo! Sramotno je povezivati nas s nečasnim radnjama poput davanja dopinga igračima. Tražimo ispriku za te laži, a razmišljamo i o tužbama protiv svih medija koji su prenijeli te neistine.

Dr. Ramon Segura sa Sveučilišta u Barceloni, jedan od savjetnika kluba za prehranu, odgovorio je na optužbe iz madridskog tabora.

– Hrana nema nikakve veze s dopingom. Još malo pa ćete i šećer proglasiti nedopuštenim sredstvom! Nogometaši troše velike količine energije i moraju je nadoknaditi povećanim unosom glukoze, vitamina, proteina... Nema tu nikakvih tajni. Uostalom, takav način prehrane počeo se primjenjivati još u vrijeme kad je Jose Mourinho, sadašnji trener Reala, bio pomoćnik Louisu van Gaalu u Barceloni – istaknuo je dr. Segura.

Komentara 8

CU
cupus
22:14 14.03.2011.

Barcelona igra odlican nogomet ali nema sezone a da je ne poguraju u ligi sampiona. valjda mora pobjedjivati uvjek. ne sude penala [komada 4 Drogbi pa iskljuce Hanrya pa van Persi pa tako UVJEK...

KI
kiki1984
15:23 14.03.2011.

ovi iz madrida i svi realovci su stvarno očajni i smiješni..smiješan klub je to postao,iskompleksiran..ajmooo lyon u srijedu,nakantat ih kao staru kantu..p.s. nisam navijač barcelone!

CR
crofra
16:50 14.03.2011.

jal, jal, jal...okrenite se vi bolje nogometu, možda i osvojite koji trofej

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije