Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ:

Real ili Barcelona? Ha-ha, bila bi mi to najslađa briga u životu

Ivan Rakitić
Foto: DPA/Pixsell
10.02.2014.
u 22:00

- To se više ne može promijeniti, sudačka je pogreška bila očita. Nadam se da će nam se to negdje, na drugoj utakmici, pozitivno vratiti - rekao je Rakitić.

Kapetan Seville Ivan Rakitić bio je najbolji igrač svoje momčadi u 1:4 porazu protiv Barcelone. Rezultat je svakako po Sevillu brutalniji nego što su to zbivanja na travnjaku pokazivala – u udarcima na vrata bilo je čak 15:9 za Sevillu. A jaka je kiša prala aktere dvoboja na natopljenom terenu...

- Nije bilo lako igrati po tom nevremenu, ali isti su uvjeti bili i nama i njima. Odigrali smo dobro pa, iako je njihova pobjeda užasno visoka, jedina je razlika bila u tome što su oni iskoristili šanse, a mi svoje nismo – rekao nam je Rakitić nakon jutarnjeg treninga u ponedjeljak.

Barca je izjednačujući gol zabila iz zaleđa...

- To se više ne može promijeniti, sudačka je pogreška bila očita. Nadam se da će nam se to negdje, na drugoj utakmici, pozitivno vratiti.

Kako je bilo igrati protiv Barcelone?

- Lagao bih kad bih rekao da je bilo isto kao i protiv drugih momčadi. Barca je skup vrhunskih pojedinaca, koji su došli u Sevillu ljutiti i nezadovoljni zbog poraza od Valencije, a mi smo im, k tome, svojom igrom napravili dosta problema. Iako to rezultat ne kazuje...

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

U Španjolskoj vas silno hvale, sad je i trener Barce, “Tata” Martino rekao da imate mjesto u na Nou Campu.

- Lijepo je to čuti, jasno je da mi pohvale gode. A osjećam da ovo nije moj maksimum...

Ima li novosti u svezi s možebitnim produljenjem ugovora sa Sevillom?

- Još ne. Razgovarao sam s klupskim predsjednikom, ali ništa nije dogovoreno.

Kad bi vas, hipotetički gledano, zvali Real i Barcelona pod istim uvjetima, a Sevilla vam dala slobodne ruke, koga biste izabrali?

– Ha, ha, ha... Bila bi mi to najslađa briga u životu. No, ne maštam na taj način. Naravno da mi gode pohvale, ali ponosan sam što sam kapetan Seville, presretan sam u Andaluziji.

>> Rakitić: Odigrali smo dobru utakmicu, ali je Barcelona kaznila naše pogreške
>> Sevilla povela, sudac pogurao Barcelonu do velikog preokreta

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije