Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVUKAO SE

Raskol u Šibeniku zbog potpore Šukeru! Dulibić podnio ostavku

Željko Dulibić
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.11.2017.
u 19:11

Željko Dulibić povukao se s mjesta predsjednika Nogometnog saveza šibensko-kninske županije

Željko Dulibić je dao ostavku na mjestu predsjednika Nogometnog saveza šibensko-kninske županije! Epilog je to događaja od prije nekoliko dana kada je Izvršni odbor ŽNS-a jednoglasno podržao Davora Šukera u borbi za predsjednika HNS-a i to nakon što im je aktualni šef hrvatskog nogometa obećao dati 100.000 eura za obnovu infrastrukture.

Dubilić je poslao prioćenje u kojem stoji:

Željko Dulibić
1/8

"Ovim putem obavještavam javnost da nakon neargumentirane i neopravdane hajke na moje ime i dignitet, a posebno nakon posljednje jednoglasne odluke IO Županijskog nogometnog saveza čiji sam predsjednik, podnosim ostavku na sve funkcije u nogometnoj organizaciji. Nakon mog volonterskog, poštenog i samoprijegornog rada u nogometu i sportu tijekom proteklih pola stoljeća za trajanja kojeg nisam imao nikada i nikakve materijalne koristi, nije me pratila niti jedna jedina afera, nisam se prodao nikome i nikada, o čemu su svjedoci svi sportski djelatnici koji su sa mnom radili, smatram da u zaštitu svog digniteta i poštenja te posljedica na moju obitelj u postojećoj situaciji odluka koju sam donio isključivo u krugu svoje obitelji je jedino ispravno rješenje. S nadom da će se situacija u nogometu i sportu promijeniti nabolje uvijek ću ostati uz svoj klub HNK Šibenik i sve klubove u našoj županiji."

Komentara 2

SV
svitilnik
23:53 29.11.2017.

Sramota je za naš Hrvatski Šibenik što je dopustio da su se neki beznačajni likovi prodali mafiji za svoje osobne interese

Avatar arba_arba
arba_arba
21:21 29.11.2017.

Pravi Jugovici, ovi nasi susidi- vavik na dvi sidalice sidnu. Jedna je prava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije