Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE NEPRISTOJNO'

Splitski gradonačelnik odbio sastanak sa Šukerom! Evo što mu je poručio

Andro Krstulović Opara
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
29.11.2017.
u 18:44

- Razlog našeg nedolaska je i više nego očit budući da u posljednjih pet godina niste pokazali bilo kakav interes za stanje nogometne infrastrukture u gradu Splitu - ističe Krstulović Opara

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara odbio je u srijedu poziv predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera na sastanak u Zagrebu 12. prosinca ove godine na kojem bi se raspravljalo "o nogometnoj infrastrukturi".

- Primio sam Vaše predmetno pismo, te ovim putem potvrđujem da ni ja niti bilo koji drugi predstavnik Grada Splita neće nazočiti na predloženom sastanku. Razlog našeg nedolaska je i više nego očit budući da u posljednjih pet godina niste pokazali bilo kakav interes za stanje nogometne infrastrukture u gradu Splitu - ističe Krstulović Opara u odgovoru Šukeru.

Andro Krstulović Opara
1/19

Splitski gradonačelnik podsjeća kako je u tijeku kandidatura za izbor predsjednika HNS-a te da on smatra "nepristojnim, neposlovnim i nelegitimnim pozivati na ovakve razgovore 10-ak dana uoči izbora."

- Ovoj prevažnoj temi valja pristupiti sustavno, s potrebnim elaboratima i financijskim planovima, što Vi niste učinili. Smatram da će po završetku izbora za predsjednika HNS-a novi predsjednik i vodstvo saveza imati legitimitet za razgovore i obećanja vezana za navedenu tematiku - istaknuo je Krstulović Opara.

Napomenuo je kako će dati naputke Nadzornom odboru nogometnog kluba Hajduk da ne nazoči ovom sastanku.

- S obzirom na to da je Grad Split većinski vlasnik HNK Hajduk š.d.d., te jedini vlasnik stadiona Poljud, kao gradonačelnik grada Splita i predstavnik vlasnika kluba, ovim putem potvrđujem da ću dati naputak članovima Nadzornog odbora kluba da ne nazoče predloženom sastanku budući da na istom nemaju što raditi - poručio je Krstulović Opara u dopisu Šukeru odbijajući njegov poziv na sastanak.

Komentara 18

PA
pappmisi
22:00 29.11.2017.

Ovo je bilo poslednje sto ste uradili u Hrvatskom nogometu odsada nema pardona ako treb druga liga leticete, sve ce biti odsad po propisima. Zapamtice ovaj dan i Torcida i budala gradonacelnuk !!!

DU
Deleted user
21:21 29.11.2017.

Smrade pa kad god je došao u Split čekala je ga svastika i neredi.

ZD
Zdravkecmali
21:38 29.11.2017.

I onda se jos čude sto nije bio 5 godina. Pa tko ce s vama smradovima raditi!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije