Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLOZI OTKAZA

Ramos: Keaneov i Berbatov odlazak bio nenadoknadiv

ramos_240.jpg
import
Autori: Totalsport, Hina
29.10.2008.
u 13:44

Španjolski nogometni trener Juande Ramos istaknuo je kako je odlazak napadača Dimitra Berbatova i Robbieja Keanea glavni razlog loših rezultata na početku sezone, zbog čega je dobio otkaz u Tottenhamu.  
 
  - Zbog velikih igračkih promjena naše ljetne pripreme bile su izuzetno teške, nije bilo toliko potrebnog mira. Keaneov i Berbatov odlazak vrlo se negativno odrazio na klub, jer su oni bili najbolji strijelci i ključni igrači u našoj taktičkoj postavi. Igrači koji su pojačali Tottenham vrlo su mladi i bez obzira na njihovu kvalitetu potrebno im je određeno vrijeme za adaptaciju. Nažalost, u Premier ligi nema vremena za to i zbog toga su rezultati loši. Nadam se da će se situacija ubrzo promijeniti, jer navijači Spursa to zaslužuju - rekao je Ramos, kojeg je na trenerskoj klupi zamijenio Harry Redknapp.

Ferdinand: Berbatov će nam biti pomoć
Manchester United jedina je momčad u povijesti Premiershipa (od osnutka 1992. godine) kojoj je uspjelo osvojiti naslov tri uzastopne sezone (1999., 2000.,2001.)...

Kako je United bio prvak 2007. i 2008. godine, ukoliko i ove sezone osvoji naslov ima priliku ispisati nove stranice povijesti.

Branič “crvenih vragova” Rio Ferdinand vjeruje da bi dolazak Dimitra Berbatova mogao biti ključan za ostvarenje takvog podviga.

- Sasvim je realno razmišljati da možemo ponovo osvojiti naslov. Imamo fantastične igrače, a dolaskom Berbatova dobili smo i jednu novu dimenziju u igri – izjavio je Ferdinand.

- Imamo priliku ući u povijest. Nitko osim nas nije osvojio tri naslova uzastopno, a kamoli to uspio ponoviti dva puta. Bit će jako teško, ali imamo sve preduvjete za to učiniti.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije