Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ NA ODMORU

Rakitić s obitelji uživa na odmoru, zaljubio se u najljepšu plažu svijeta i tamo kupio predivnu kuću

Instagram
22.07.2022.
u 14:00

Rakitić koji je rođen u Švicarskoj do sada nije živio u Hrvatskoj, a sudeći po novoj lokaciji na kojoj je kupio kuću ni neće tako skoro

Nogometaš španjolske Seville Ivan Raktiić i njegova supruga Raquel odlučili su kupiti novu kuću i to u Cadizu, gradu koji ima jednu od najboljih europskih i svjetskih plaža. 

Tamošnji mediji javljaju kako su Raketa i njegova supruga prije nekoliko tjedana na godišnjem bili u blizini poznate plaže La Barrosa u Chiclani te tako dobili ideju kako bi mogli kupiti kuću pokraj mora. Pogledali su nekoliko atraktivnih kuća, oduševili se krajolikom i odlučili kupiti novu nekretninu. 

S plaže na koju se planira doseliti protežu se prekrasni pogledi u svim smjerovima, a osobito atraktivan je pogled na dvorac Sancti Petri, u čijoj su pozadini spektakularni zalasci sunca. 

Pogledali su nekoliko atraktivnih kuća, zaljubili se u jednu od najljepših plaža u Španjolskoj i odlučili kupiti kuću na toj lokaciji.

Nije poznato hoće li im ta kuća služiti kao vikendica ili se planiraju trajno preseliti na to mjesto.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

Ključne riječi

Komentara 29

NI
NikolaBee
14:53 22.07.2022.

Što bi radio kod nas da mu torcida i ostali bolesnici razbijaju prozore i da mora brinuti da mu ne strada dijete. Žalosno je što nitko od tih bijednih huligana nije odgovarao za to.

GA
Gargamel
15:31 22.07.2022.

Zašto vrijeđate Rakitića i suprugu. Što Vam je on skrivio, a ponajmanje njegova supruga. Kakve veze ima što je radila kao konobarica (mislite da su vaše supruge bolje)? Da jesu ne bi tako pisali na koncu novac je njegov i kupuje nekretninu gdje hoće (neće valjda ovdje da ga opljačkaju od države do kriminalaca). Ako ne znate dati dobar komentar bolje da šutite, jer time samo pokazujete kakav ste čovjek. Ostavite ga na miru da uživa za svoj novac sa familijom. Sretno i ugodno im bilo.

Avatar Dars
Dars
15:31 22.07.2022.

Raketa uživaj, zaslužio si..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije