Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Rakitić proglašen najboljim igračem Primere u siječnju!

Ivan Rakitić
Foto: sevillafc.es
05.02.2014.
u 15:34

- Sretan sam ovdje i uvjeravam vas da mi novac nije najvažnija stvar - kaže Rakitić.

Ivan Rakitić dobio je još jedno priznanje za sjajne igre u Sevilli. Hrvatski veznjak proglašen je najboljim igračem lige za siječanj (odigrao četiri utakmice i zabio tri gola).

- Ova će mi nagrada dati motivaciju za daljnji rad - rekao je Raketa i dodao da pregovori sa Sevillom oko produljenja ugovora još traju.

- Ne žuri mi se, imam još godinu i pol dana ugovora. Sretan sam ovdje i uvjeravam vas da mi novac nije najvažnija stvar.

Sevilla će u nedjelju ugostiti Barcelonu.

- Uvijek je teško igrati protiv Barcelone jer to jedna od najboljih momčadi svijeta iako se i njima dogodi loša utakmica. Bit će motivirani jer više nisu vodeća momčad lige, ali igramo pred svojim navijačima i moramo dati sve od sebe - rekao je Rakitić.

Dodajmo i da je lokalni list Vila Sevilla objavio da se u borbu za hrvatskog veznjaka uključila i Barcelona.

>> 'Rakitić može igrati u kojem god klubu poželi, a odluka je na njemu'

Komentara 3

KR
KroničarHr
16:15 05.02.2014.

Biti najbolji igrac najbolje lige svijeta ispred najboljih nogometasa koje svijet ima najvise je sto mladic u sportu moze sanjati. Strasno mi je drago da je Ivan to postigao. Cestitam.

MA
^Marsijanac
17:26 05.02.2014.

Raketa, Modric, Kovacic ,Kranjcar, Perisic i nadam se i Sammir, to bi mogao biti najbolji vezni red na SP.

DA
davos24
18:08 05.02.2014.

Raketa majstore, ostavi nešto i za reprezentaciju :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije