Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA NAS ARGENTINA

Rakitić poslao poruku Messiju, pa upozorio: Mnogi to zaboravljaju

Ivan Rakitić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
19.06.2018.
u 20:18

- Ako želimo pobijediti momčad koja ima Messija, ne smijemo se opustiti niti sekunde - rekao je Rakitić.

Izbornik Zlatko Dalić odmah nakon Nigerije je otkrio kako će mu glavni savjetnik u tome kako u četvrtak zaustaviti Lionela Messi biti Ivan Rakitić koji je suigrač Argentinca u Barceloni.

Hrvatski veznjak uoči dvoboja protiv gauča interesantan je i španjolskim medijima, a za Mundo Deportivo je otkrio:

- Došli smo ovdje napraviti nešto veliko. Protiv Nigerije smo odigrali ozbiljnu utakmicu i tako moramo nastaviti, igrati kao momčad, čvrsto se braniti, a u napadu koristiti svaku priliku - rekao je Rakitić uoči Argentine, pa se osvrnuo i na gauče.

Ivan Rakitić
1/16

- Ako želimo pobijediti momčad koja ima Messija, ne smijemo se opustiti niti sekunde. Mnogi zaboravljaju, ali Argentina je finalist prošlog svjetskog prvenstva i malo im je nedostajalo da pobijede Njemačku. Sigurno nećemo utakmicu shvatiti olako, baš suprotno.

Za kraj je Rakitić ima poruku i za Messija.

- Želim mu sve najbolje na ovom turniru, ali tek nakon utakmice s Hrvatskom.

Komentara 10

Avatar tomas_R
tomas_R
01:35 20.06.2018.

@ Naroz pljujes po covjeku a sam nemas pojma. 2014 njemacka je savladala Brazil u Minas Geraes sa 7:1 a potom u finalu savladala Argentinu. a ono sto ti mislis su olimpiske igre. nebi ti skodilo malo respekta prema drugima.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
22:36 19.06.2018.

To Slavonac moj!!!! Bravo Super si reko!!! Želimo Messiju sve Naj Naj!!!!!!! ali poslje Utakmice sa Hrvatskom!!!!!!!

Avatar naroz
naroz
23:47 19.06.2018.

Kaze Raketic "Argentina je bila finalist prošlog svjetskog prvenstva" haha hihihihi sta taj tamo pusi -kako je znam bio je Brazil i Svabe u finalu 2014 god. Raketicu samo tamo nastavi da jedes te lude gljive kada tako nesto pricas. Znas sta i ja sam prije 4 godine bio 4 godine mladi paaaaaa hihiihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije