Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Prvijenac Gyurcsoa za minimalac Hajduka protiv Rudeša

Hajduk Rudeš
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
03.03.2018.
u 16:54

Hajduk je pobjedom stigao do 47. boda, šest manje od Dinama, ali bijeli imaju dvije utakmice više. Rudeš je posljednji sa 16 bodova.

Nakon poraza u prošlom kolu na Poljudu od Slaven Belupa (0:1), Hajduk je u 24. kolu opet bio domaćin, ovog puta posljednjem Rudešu, a pobjedama su se vratili minimalnim slavljem 1:0. Zagrebačka momčad tako nije uspjela i drugi put ove sezone Poljud napustiti neporažena, jer podsjećamo u studenom su slavili 3:2.

Na prvu priliku čekali smo do 28. minute kada je Čondrić morao odbiti dalekometni pokušaj Caktaša, no Kovačević se nije snašao na odbijenoj lopti. Caktaš je ponovno u prvom planu u 43. kada je njegov udarac blokirala obrana gostiju. Najbolju priliku bijeli su imali u sudačkoj nadoknadi kada je udarac Saida prohujao uz vratnicu.

Hajduk je do vodstva stigao u 52. minuti kada je Said podvalio loptu za Gyurcsoa koji rutinirano pogađa suprotni kut za prvijenac u bijelom dresu.

Do kraja je domaćin mogao i do uvjerljivije pobjede, no nisu se najbolje snalazili u kontrama kojem im je Rudeš omogućio otvorivši se u završnici.

Hajduk je pobjedom stigao do 47. boda, šest manje od Dinama, ali bijeli imaju dvije utakmice više. Rudeš je posljednji sa 16 bodova.

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
17:21 03.03.2018.

"Da Bog da se meni desilo što ja želio Dinu Rađi. Pa čovjek ne zna od Rive doći do dvorane na Gripama. Što je napravio kao navijač Hajduka? Što je napravio u klubu nasljedniku legendarne Jugoplastike koja je bila jedan od najvećih klubova Europe? Što je napravio kao šef u Savezu oko strategije, razvoja itd.? Blamažu! I on stalno dijeli lekcije! Pa takve vi promovirate! Vi stalno takve kretene promovirate!"

DU
Deleted user
17:09 03.03.2018.

Dakle jad i bijeda od igre. 2000 atmosferlija na tribinama.

ZL
zlako
17:39 03.03.2018.

Bal vampira na tribinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije