Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
0 -4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • jomarkic:

  Pogledajte ove dežurne partijske komentatore opsjednute Mamićem, nemaju ni jedan argument, samo ponavljaju kriminalac, pa dajte recite što je to u slučaju Mamić kriminalno, na sudu svi svjedoci DORH-a Mamića za ništa ne terete. Mamić je čist ko suza, to ... prikaži još! bude utvrdio ili domaći sud ili sud u Strasbourgu, a svi oni koji stoje iza progona Mamića će zbog zlouporaba ovlasti, kršenja zakona i izmišljenik konstrukcija završiti tamo gdje su mislili Mamića smjestiti. Na Mamićevoj strani su zakon jer je radio po zakonima.

 • jomarkic:

  Slušam Mamića iza kojeg stoje najbolji odvjetnici u Hrvatskoj poput Veljka Miljenića koji ima pravno znajne i zakone u malom prstu, i Mamić s argumenitma lakoćom sve elaborira i samo bi se nadodao da je DORH s Cvitanom leglo neprofesionalnosti, ... prikaži još!ti, političke obojenosti i selektivnog rada! Ovo što rade Modriću je zlouporaba ovlasti, izopačeno tumačenje zakona i pravni manevar DORH-a koji je očajan jer im se optužnice raspadaju i ova će završiti odbacivanjem jer je obična konstrukcija. Oni Modrća optužuju za lažno svjedočenja, a DORH je taj koji lažno optužuje i konstruira. Koliko je Cvitan u službi SDP-a i Milanovića najbolje se vidi na ovim primjerima: uđe u DORH Mladen Hrgarek, želi biti svjedok pokajnik i opisuje kako je izvlačio novac za Milanovića iz SDP-a, Cvitan sve sabotira, kod ids-ovca Veljka Ostojića DORH ne vidi ništa sporno u kupoprodaji atraktivnog zemljišta u Balama, a u čiju su kupnju, urbanizaciju i prodaju uključeni članovi njegove obitelji. Zaradili 20 milijuna kuna i DORH veli nema optužnice. DORH odbacuje prijavu protiv Lalovca, odbacije tajnu snimku za zlostavljanje supruge, u slučaju Tomašević reagira ekspresno. Ana Mirčeta je smjenjena zbog otkrića da je tvrtka u vlasništvu kuma Kreše Milanovića poslovala s jednom od fiktivnih tvrtki koje su sudjelovale u lancu kružnih prijevara fiktivnom trgovinom zlato, Kajkić smjenjen jer istražuje ovčaru. Cvitan služi partiji i njihovim interesima, on treba biti predmet istraga!

 • Avatar navijač
  navijač:

  Cvitanu bi bilo pametnije da počne vaditi iz ladice predmete koji tu stoje godinama jer se štiti četnike i kriminalce, a nogomet nek prepusti nekom pametnijem.

Još iz rubrike Sport

Aleksander Aamodt Kilde
NORVEŠKI SKIJAŠ

Kilde ozlijedio koljeno u padu na treningu i završio sezonu

ENG, Premier League, Leicester City vs FC Arsenal
EUROPSKI NOGOMET

Leicester se pobjedom probio na drugo mjesto

JANKO KEVIĆ

Tko je čovjek koji mijenja Cindrića? Zvale ga brojne reprezentacije, debitirao u 34. godini