Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 1°C
 • jomarkic:

  Pogledajte ove dežurne partijske komentatore opsjednute Mamićem, nemaju ni jedan argument, samo ponavljaju kriminalac, pa dajte recite što je to u slučaju Mamić kriminalno, na sudu svi svjedoci DORH-a Mamića za ništa ne terete. Mamić je čist ko suza, to ... prikaži još! bude utvrdio ili domaći sud ili sud u Strasbourgu, a svi oni koji stoje iza progona Mamića će zbog zlouporaba ovlasti, kršenja zakona i izmišljenik konstrukcija završiti tamo gdje su mislili Mamića smjestiti. Na Mamićevoj strani su zakon jer je radio po zakonima.

 • jomarkic:

  Slušam Mamića iza kojeg stoje najbolji odvjetnici u Hrvatskoj poput Veljka Miljenića koji ima pravno znajne i zakone u malom prstu, i Mamić s argumenitma lakoćom sve elaborira i samo bi se nadodao da je DORH s Cvitanom leglo neprofesionalnosti, ... prikaži još!ti, političke obojenosti i selektivnog rada! Ovo što rade Modriću je zlouporaba ovlasti, izopačeno tumačenje zakona i pravni manevar DORH-a koji je očajan jer im se optužnice raspadaju i ova će završiti odbacivanjem jer je obična konstrukcija. Oni Modrća optužuju za lažno svjedočenja, a DORH je taj koji lažno optužuje i konstruira. Koliko je Cvitan u službi SDP-a i Milanovića najbolje se vidi na ovim primjerima: uđe u DORH Mladen Hrgarek, želi biti svjedok pokajnik i opisuje kako je izvlačio novac za Milanovića iz SDP-a, Cvitan sve sabotira, kod ids-ovca Veljka Ostojića DORH ne vidi ništa sporno u kupoprodaji atraktivnog zemljišta u Balama, a u čiju su kupnju, urbanizaciju i prodaju uključeni članovi njegove obitelji. Zaradili 20 milijuna kuna i DORH veli nema optužnice. DORH odbacuje prijavu protiv Lalovca, odbacije tajnu snimku za zlostavljanje supruge, u slučaju Tomašević reagira ekspresno. Ana Mirčeta je smjenjena zbog otkrića da je tvrtka u vlasništvu kuma Kreše Milanovića poslovala s jednom od fiktivnih tvrtki koje su sudjelovale u lancu kružnih prijevara fiktivnom trgovinom zlato, Kajkić smjenjen jer istražuje ovčaru. Cvitan služi partiji i njihovim interesima, on treba biti predmet istraga!

 • Avatar navijač
  navijač:

  Cvitanu bi bilo pametnije da počne vaditi iz ladice predmete koji tu stoje godinama jer se štiti četnike i kriminalce, a nogomet nek prepusti nekom pametnijem.

Još iz rubrike Sport

Real Madrid
Pojačanje

Real doveo 18-godišnjeg ofenzivnog veznog igrača

Slaven Bilić
S europskih terena

Bilićev WBA izgubio kod kuće, SPAL iznenadio Atalantu

Njemačka
Rasizam!?

Teška optužba! U Njemačkoj rukomet nije dovoljno multikulturalan

5