Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WNBA

Prvi nacionalni naslov u povijesti za klub iz Las Vegasa!

WNBA: Finals-Las Vegas Aces at Connecticut Sun
Wendell Cruz/REUTERS
19.09.2022.
u 09:10

Klub iz Las Vegasa postoji od 2018. godine, franšiza se u Nevadu preselila iz Salt Lakea i San Antonija, a lani su bile u polufinalu.

Košarkašice Las Vegas Acesa osvojile su WNBA ligu pobjedom 78:71  u gostima nad Connecticut Sun, čime su s ukupnih 3-1 osvojili prvi naslov u povijesti.

Klub iz Las Vegasa postoji od 2018. godine, franšiza se u Nevadu preselila iz Salt Lakea i San Antonija, a lani su bile u polufinalu. 

To je također prvi nacionalni naslov koji je osvojio tim iz poznatog grada savezne države Nevade, zajedno u svim sportovima.

- Nije nam se sviđao taj osjećaj poraza prošle godine - kazala je Chelsea Gray, MVP finala koja je sinoć ubacila 20 koševa, uhvatila pet skokova i podijelila šest asistencija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije