Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRADE KARIJERE

Bojan Bogdanović odlazi u slavnu NBA momčad?! Uskoro bi mogao igrati zajedno s velikim LeBronom

Košarkaši Slovenije svladali su Hrvatsku 94:88 u pripremnoj utakmici za Eurobasket
BORUT ZIVULOVIC
16.09.2022.
u 10:14

Hrvatski reprezentativac mogao bi napraviti ugovor života, jedan od najvećih franšiza želi dovesti Babu.

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović velika je želja jedne od najvećih NBA ekipa u povijesti, LA Lakersa.

Već neko vrijeme američki mediji pišu da Lakersi žele angažirati Babu, koji bi vjerojatno vrlo rado dijelio svlačionicu s velikim LeBron Jamesom, piše The Athletic. Ipak, postoji jedan veliki problem u cijeloj priči, a to je Bojanova plaća od 19.5 milijuna dolara. 

Utah će za Bogdanovića tražiti jednog od pickova prve runde, što su Lakersi voljni ustupiti jer su Jamesu obećali kako će složiti konkurentnu momčad za narednu sezonu. Problem je više financijske prirode jer ne mogu izjednačiti plažu hrvatskog košarkaša u igračima koje su spremni poslati. 

Najveće zvijezde Davis i LeBron nisu dostupni za trade, dok Westbrook ima ogroman ugovor od 47 milijuna dolara godišnje što Jazzeri nisu spremni prihvatiti. 

Ukoliko se ovaj posao i ne realizira, Bogdanović sasvim sigurno napušta Salt Lake City jer se spremna velika rekonstrukcija unutar momčadi, već su ranije otišli Mitchell i Gobert. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
11:43 16.09.2022.

Kome treba šuter (jedino to i je) koji se smrzne i skrati mu se ruka kada je bitno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije