Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIMA GA REALU

Prva želja: Guardiola u Bayernu želi Garetha Balea

\'30.04.2011, Stamford Bridge, London, ENG, PL, FC Chelsea vs Tottenham Hotspur, im Bild Tottenham\'s Gareth Bale and Frank Lampard of Chelsea     during Chelsea Fc  vs Tottenham fc for the EPL at Sta
Pixsell
16.02.2013.
u 13:47

Guardiola će za ljetne transfere na raspolaganju imati 115 milijuna eura od kojih bi rado odvojio za Velšanina

Iako ga još nije ni preuzeo, budući trener Bayerna Pep Guardiola već baca "udice" ljetnim pojačanjima. Kako pišu njemački mediji, prva njegova želja Tottenhamov je Gareth Bale koji ove sezone igra fantastično. Iako ima ugovor sa Spursima do 2016. godine, sasvim je izvjesno da će napustiti London uskoro, pogotovo ako ne izbore Ligu prvaka.

Za Balea je interes već pokazao Real Madrid koji je spreman ponuditi 58 milijuna eura, no Guardiola će samo za ljetna pojačanja od Bayerna dobiti 115...

Dodajmo kako talijanski mediji pišu kako će Juventus na ljeto pokušati dovesti Barceloninog Davida Villu. On je već spominjan u kontekstu prelaska u Arsenal, no Katalonci ga još nisu htjeli pustiti. Na kraju ove sezone navodno bi ipak mogli i to za 20 milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije