Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH IZBORNIK

Prosinečki pozvao napadača Partizana, ali ovo sigurno nije očekivao

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
29.01.2019.
u 14:36

- Bio sam član reprezentacije Srbije 2016. godine kada je selekcija igrača iz domaće lige igrala protiv Katara. Bio je to Fifin termin, a pravila kažu da poslije takve utakmice nemam pravo promijeniti reprezentaciju - objasnio je Ožegović.

Ognjen Ožegović, napadač Partizana koji je trenutno na posudbi u ruskom Arsenalu iz Tule, od izbornika Roberta Prosinečkog dobio je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

24-godišnjak rođen u Bosanskoj Gradiški prihvatio je poziv, ali na mu na kraju Fifa nije dozvolila da se priključi zmajevima.

- Zvao me je izbornik Robert Prosinečki, htio je da zaigram za BiH. Složio sam se, ali administracija, odnosno propisi su mi napravili problem. Bio sam član reprezentacije Srbije 2016. godine kada je selekcija igrača iz domaće lige igrala protiv Katara. Bio je to Fifin termin, a pravila kažu da poslije takve utakmice nemam pravo promijeniti reprezentaciju - objasnio je Ožegović.

>> Pogledajte gostovanje Roberta Prosinečkog na Večernji TV-u

Komentara 7

KO
komar64
17:47 29.01.2019.

Ako uspijes dovesti srbina u bh reprezentaciju bit ćeš sigurno odlikovan zlatnim ljiljanom.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
20:52 29.01.2019.

Ah, taj izbezumljeni pogled Prosinečkoga.

Avatar Apsalar
Apsalar
15:41 29.01.2019.

"Zmajevi"?! Ljiljani obični...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije