Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevo

Prosinečki dva dana nakon izlaska iz bolnice otišao u kavanu

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
16.12.2018.
u 21:32

Izbornik reprezentacije BiH u bolnici je proveo tri tjedna te je dvaput operiran

Robert Prosinečki u petak je otpušten iz bolnice, a već u nedjelju je otišao u jednu sarajevsku kavanu.

 Izbornik reprezentacije BiH izašao je u grad i našao se s poznatim glumcem i TV-voditeljem Tarikom Filipovićem koji se na Instagramu pohvalio zajedničkom fotografijom s Prosinečkim.

'Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje i da može početi pohod na EP... U nadi da će veliki žuti postati najveći žuto-plavi' napisao je Filipović.

Izbornik reprezentacije BiH u bolnici je proveo tri tjedna te je dvaput operiran. U bolnicu je stigao 18. studenog zbog bolova u trbuhu.

Robert Prosinečki
1/5

Pet dana kasnije morao je na operaciju zbog problema s tankim crijevom. Nakon prvog zahvata, deset dana kasnije obavljena je i druga operacija.

'Rana mu je sporo zarastala. Ništa nije strašno, ali je operacija, jednostavno, bila neizbježna', poručili su tada iz Kliničkog centra Sarajevo.

Prosinečki će 4. siječnja obilježiti prvu godišnjicu otkako je preuzeo klupu reprezentacije BiH, a osam dana kasnije proslaviti 50. rođendan.

>> Pogledajte gostovanje Roberta Prosinečkog na Večernji TV-u

Komentara 26

BE
beitsche
22:11 16.12.2018.

Bolje u kavanu nego natrag kod doktura..ima ovaj zuti ipak nekaj zagorskog

BO
boris1953
22:11 16.12.2018.

Sretno Žuti

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
22:44 16.12.2018.

A ja cu 6.1. imati godišnjicu od kako sam otišao u njemačku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije