Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGLASAK

P(r)olupani koševi i tablice

15.06.2007.
u 19:14

Zadrov predsjednik Kristijan Magaš, ako je žedan slave i gladan naslovnica, ispunio je san. Više nije anonimac izvan Kalelarge. Član gradskog poglavarstva, čovjek koji nije iz košarke i nikad prije nije radio u sportu, sablaznio je i svoje sugrađane izjavom "da će zbog Cibone ovog ljeta u opasnosti biti automobili ZG registracija".

Za Magaševe gradonačelničke ambicije, predsjedničko mjesto u Jazinama je poput Hajdukovog u Splitu, ali je u izlog javnosti banuo kao mamut u staklarnu. Svojom "prolupanom" izjavom polupao je i ono malo dobrog što je donijela ova košarkaška sezona. Uspio je čak izazvati i Ciboninog direktora Miličevića kojeg Giergia zove Šargarepa, a novinari - Sfinga. Glavno da će svi takvi Magaši i Miličevići apelirati na "hladne glave i dostojanstvo navijača".

Kakve veze imaju tablice i koševi, auti i osobne pogreške, barem iz kuta Zagrepčana koji dvoje između odlaska u Draženov dom ili u Gavellu... Toliko ih pale Cibonine pobjede i porazi. Ali će ih sigurno raspaliti razbijena "šajba" s Magaševim potpisom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije