Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA POGOTKA

Presretni Kramarić: Ne događa se često da pobijediš najbolju momčad na svijetu

Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v Bayern Munich
Wolfgang Rattay/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.09.2020.
u 19:43

Vrlo sretan sam zbog naše predstave, naš trener nas je odlično pripremio i bili smo potpuno fokusirani na utakmicu. Pokazali smo da možemo protiv najboljih", rekao je hrvatski reprezentativac koji igra u sjajnoj formi

Andrej Kramarić bio je iznimno sretan prilikom davanja izjava nakon utakmice Hoffenheim - Bayern. Kako i ne bi bio, kad je s dva pogotka bio glavni čovjek svojeg Hoffenheima koji je 4:1 pobjedom ne samo prekinuo čudesan niz Bayerna od 32 utakmice bez poraza, već je i ponizio momčad Hansija Flicka.

"Bila je to naša savršena utakmica, ne događa se često da pobijediš najbolju momčad na svijetu. Sigurno da su oni bili umorni od četvrtka, ali mi smo odigrali sjajno, sve naše šanse su bile izrađene, baš onako kako smo tijekom tjedna vježbali. Vrlo sretan sam zbog naše predstave, naš trener nas je odlično pripremio i bili smo potpuno fokusirani na utakmicu. Pokazali smo da možemo protiv najboljih", rekao je hrvatski reprezentativac koji igra u sjajnoj formi. 

Kramarić je u posljednje četiri natjecateljske utakmice zabio 11 pogodaka, a našao se i na drugom mjestu svih vremena po broju pogodaka u prva dva kola Bundeslige. Izjednačio se s Robertom Lewandowskim, a prvi na toj vječnoj ljestvici je legendarni Gerd Muller koji je u sezoni 1977./78. u prva dva kola zabio šest pogodaka.

Ponosan je na momčad bio i strateg Hoffenheima Sebastian Hoeness.

"Željeli smo igrati hrabro i agresivno od samog početka. Momčad je reagirala nevjerojatno dobro na plan igre i danas smo nevjerojatno sretni. Bio je to izniman momčadski napor, a pobjeda pokazuje da smo na pravom putu. Činjenica da smo sada lideri ništa ne znači. Uspjeh sada moramo ponoviti sljedećeg tjedna u Frankfurtu", rekao je Hoeness koji je donedavno radio kao trener u mlađim momčadima Bayerna te je nećak "Mister Bayerna", Ulija Hoenessa.

Ključne riječi

Komentara 5

HA
hazo
20:21 27.09.2020.

Treniral je 2. momčad Bayerna , koja se natječe u 3. njem. ligi. Osim toga je sin Dietera Hoennesa, koji je bio centarfor Bayerna krajem 70 tih i 80 tih godina. Jedna od najzapamčenijih igara u dresu Bayern bila je 4:2 pobjeda Bayerna u finalu njem. kupa protiv Nürnberga, kad je Dieter Hoennes zabiijo gol u produžecima s krvavim zavojem na glavi, jer mu za vrijeme utakmicu pukla arkada

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
23:18 28.09.2020.

Krama treba uzeti devetku u repki!

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
20:12 27.09.2020.

Presretni Kramarić: Ne događa se često da na balkanu naućiš nogomet od najboljeg trenera južne Europe a onda u zemlji hrvatskog spašenja, bežanije i nade pobijediš najbolju momčad na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije