Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Bilić imao ogromno vodstvo na poluvremenu i svejedno ostao bez prve pobjede!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
26.09.2020.
u 21:21

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić odigrao je prvo poluvrijeme za Chelsea.

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje vodi Slaven Bilić, bili su na pragu velikog iznenađenja, na poluvremenu su vodili 3:0 protiv Chelseaja, ali su se na kraju morali zadovoljiti remijem.

Pogodak za 3:3 zabio je Tammy Abraham u trećoj minuti sudačke nadoknade (90+3).

West Brom je poveo već u 4. minuti golom Calluma Robinsona. Domaćini su u 25. minuti imali prednost 2:0. Veliku pogrešku iskusnog brazilskog stopera Thiaga Silve, koji je trebao donijeti stabilnost u obrani Bluesa, iskoristio je Callum Robinson za svoj drugi pogodak na utakmici.  

Novi šok za goste dogodio se u 27. minuti, nakon kornera stoper Kyle Bartley pogađa za 3:0. 

Pritisak Chelseaja, koji je trajao od početka susreta, u drugom poluvremenu još se pojačao, a stigli su i golovi. Prvo pogađa Mason Mount (55), potom Callum Hudson-Odoi (70), a u trećoj minuti sudačke nadoknade (90+3) Tammy Abraham zabija za konačnih 3:3.

Hrvatski veznjak Mateo Kovačić odigrao je prvo poluvrijeme za Chelsea.

Chelsea je uz osvojeni bod izbio na šesto mjesto, dok je Bilić upisao prvi iz dosadašnja tri pokušaja.

Komentara 2

Avatar dzambo
dzambo
05:12 27.09.2020.

Odlican je Bilic...i dalje ima ispod prosijeka Premijer lige ekipu...a Celzi je potrosio na pojacanja 270 miliona a WBA niti 20 miliona....i to se vidjelo i danas WBA ih je na brzinu uhvatio na spavanju sa 2 ciste greske kod prva 2 gola a u pojedinim trenutcima Celzi je ima loptu u nogama cak 90%...pa ti otvori se i igraj protiv puno jace ekipe a u proslosti u Premijer ligi i jedan Liverpool,Arsena,Celzi,M.City iako su bili puni zvijezda u svojim tada ekipama pa su isto ovak prolazili ko danas WBA SAMO sto su te ekipe imale igrace da zaustave i sacuvaju veliko vodstvo pa nisu uspjeli...WBA I Bilic moraju trazit bodove na tekmama protiv ekipa kao i oni po jakosti...a ako se pojacaju sa najmanje 4-5 igraca puno boljim nego ovi e onda ce druga prica biti...

DU
Deleted user
22:40 26.09.2020.

Laža od trenera,Lažaaa.Još malo i cipela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije