Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ON JE GORILA'

Prekrasna glumica rasistički izvrijeđala slavnog nogometaša i izazvala bijes navijača

Esha Gupta
Foto: Facebook
28.01.2019.
u 22:42

- Ne mogu vjerovati da ova gorila Iwobi igra. Za njega evolucija kao da je stala. Nije se još promijenio iz neandertalca u čovjeka.

Indijska glumica i navijačica Arsenala Esha Gupta rasističkim komentarima na račun Alexa Iwobija razbjesnila je navijače na društvenim mrežama.

33-godišnja Gupta nakon poraza Arsenala od Manchester Uniteda je preko Instagrama poručila:

- Ne mogu vjerovati da ova gorila Iwobi igra. Za njega evolucija kao da je stala. Nije se još promijenio iz neandertalca u čovjeka.

Gupta je hodala s Hectorom Bellerinom iz Arsenala, a bila je i na predstavljanju novog klupskog dresa iz 2017.

- Ova osoba nije službeni ambasador kluba. Potpuno osuđujemo rasistički jezik koji nema mjesta u našem klubu i društvu. Naporno radimo kako bismo srušili barijere i kako bi se svi osjećali dijelom Arsenalove obitelji - poručio je glasnogovornik Arsenala.

Ključne riječi

Komentara 16

WI
Witman
06:08 29.01.2019.

Rasizam u ovoj izjavi vide samo rasisti. Da je to rekla za bijelca, ne bi bila rasistička izjava, zamisli. O stoko sitnog zuba.

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:44 29.01.2019.

Samo oni koji misle da su crnci majmuni vide ovo kao rasizam..

RM
ruzica_mario
01:53 29.01.2019.

i jel rekla laz??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije