Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se rastanak

Nezaobilazna Wanda dala naslutiti zašto Perišić odlazi

Foto: instagram.com/wanda_icardi/Reuters
28.01.2019.
u 11:59

Arsenal i Inter još uvijek dogovaraju model transfera.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić najvjerojatnije odbrojava posljednje sate u Interu. Čini se da je njegova sljedeća postaja Arsenal, ali pričekajmo najprije da klubovi pronađu zajednički jezik i službeno priopće što su dogovorili.

Dio medija tvrdi da milanski klub želi 40 milijuna eura sada i odmah, a dio da je Inter voljan pustiti Perišića u Arsenal na posudbu uz obvezu kupnje na ljeto.

Bilo kako bilo, Perišić je nedvosmisleno ispred čelnika milanskog kluba izrazio želju da ode, a njegov je potez upravo komentirala i nezaobilazna Wanda Nara, supruga i menadžerica kapetana Maura Icardija, koja ujedno vrijedno ispred kamera tumači zbivanja u talijanskom nogometu.

– Mislim da se igrači ne bi smjeli koncentrirati na to što im menadžeri rade, prije svega bi trebali ostati usredotočeni na utakmice. Što se Perišića tiče, možda želi napustiti Milano zbog osobnih problema – kazala je zagonetno Nara, koja je itekako dobro upućena u to što se odvija u svlačionici Intera.

O kakvim bi osobnim problemima moglo biti riječi, nemoguće je reći, ali sve i da je Nara samo nagađala što je uzrok uglavnom slabih predstava Perišića od ljeta naovamo, činjenica je da bi mu promjena itekako dobro došla. Uostalom, Engleska mu je oduvijek bila želja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shooting Argentina 🇦🇷

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inter Christmas Magic 110 Anniversary

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oggi indosso la giacca Bomber di @wandanaracollection

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Komentara 8

ZN
Znam
13:47 28.01.2019.

Kaj reklamirate plasticne kuje ne kuzim

TO
toljaga22
12:15 28.01.2019.

cice i guzice na to se svodi život

BE
bendzola
13:27 28.01.2019.

A šta je ovo? Pamflet za Wandine sise, ili članak o našem nogometašu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije