Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE JASNO

Komentar navijača Arsenala o Ivanu Perišiću postao hit na internetu!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.01.2019.
u 17:11

Navijač je za svoj status dobio je više od 4,000 likeova, a 1658 osoba ga je podijelilo. Stav navijača Arsenala je jasan - pojačajte obranu.

Jedan navijač Arsenala na Twitteru je objavio poruku koja je postala hit dok se topnici spremaju dovesti Ivana Perišića iz Intera.

"Ivan Perišić bio bi sjajan posao za Arsenal. Zamislite njega, Aubameyanga, Lacazettea i Özila kako stoje na terenu s rukama na bokovima nakon što smo primili još jedan gol jer je naša obrana sra***", napisao je navijač Arsenala.

Za ovaj svoj status dobio je više od 4,000 likeova, a 1658 osoba ga je podijelilo. Stav navijača Arsenala je jasan - pojačajte obranu.

Arsenal je u dosadašnje 23 utakmice Premierlige primio čak 32 gola. Gotovo tri puta više od vodećeg Liverpoola (13) ili gotovo dvostruko više od drugoplasiranog Manchester Cityja (17).

>> Pogledajte kako je izgledala karijera Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Nomi
Nomi
18:24 28.01.2019.

sra***? Slovo nj ne treba mijenjati s 2 zvjezdice. Radi se o 1 slovu.

BE
bendzola
11:35 29.01.2019.

jedno sranje u engleskoj je mega vijest u HR... fantastično novinarstvo... večernjem niti Pulitzer nije ravan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije