Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moslavina osvojila PH za igrače rođene 1996.

Preko CO-a do naslova najboljih u Hrvatskoj

'OLYMPUS DIGITAL CAMERA         '
''
11.06.2010.
u 15:50

Kutinčani su natjecanje završili bez ijednog poraza, a njihov igrač Domagoj Pleše najbolji je strijelac (45 golova) i igrač turnira.

Mladi rukometaši kutinske Moslavine, godište 1996., osvojili su na prvenstvu Hrvatske u Biogradu na moru prvo mjesto i tako nadmašili mnoge poznate sastave! Uz igrače, koji su prikazali najljepši i najkvalitetniji rukomet, za ovaj uspjeh svakako je zaslužan i trener Dragutin Moslavac, koji godinama vodi brigu o mlađim uzrastima kutinskog kluba, koji stasaju u tri pogona škole rukometa u sklopu kutinskih osnovnih škola.

Inače, Moslavina na natjecanju u Biogradu na moru nije izgubila niti jedan susret. U skupini C mladi kutinski rukometaši turnir su otvorili remijem s Dubravom (16:16), a u sljedeće dvije utakmice pobijedili su Spačvu (24:14) i Trsat (15:12).

U četvrtfinalu su učenici trenera Moslavca nadvisili momčad Zadra (20:18), a u polufinalu su ponovo bili bolji od Trsata (13:12).

I onda je uslijedio šlag na kraju - pobjeda u finalu protiv vršnjaka iz Croatije osiguranja iz Zagreba (17:16). Kutinčani su u svojim redovima imali i najbolje pojedince: Juricu Mihalkea (lijevo krilo), Matiju Vidoša (lijevi vanjski), te najboljeg igrača i strijelca Domagoja Plešea sa 45 pogodaka u sedam utakmica. Za najboljeg trenera proglašen je Dragutin Moslavac.

Sastav Moslavine na prvenstvu Hrvatske: Košćuk, Peršić, Vidoš, Orić, Rončević, Štitić, Mihalke, Mihalić, Pleše, Tuškan, Labus, Krpes, Friš, Šurbek i Brkić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije