Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 45 minuta

Prekinuta utakmica Slaven Belupa i Lokomotive

Natopljeno igralište (ilustracija)
Hrvoje Jelavić/Pixsell
15.12.2017.
u 20:09

Pred 100 gledatelja na Gradskom stadionu u Koprivnici u prvih 45 minuta igrao se više vaterpolo nego nogomet

Prvi susret 20. kola Prve HNL u Koprivnici između nogometaša Slaven Belupa i Lokomotive prekinut je zbog velike količine vode na travnjaku nakon prvog poluvremena, koje je završilo bez golova (0:0).

Pred 100 gledatelja na Gradskom stadionu u prvih 45 minuta igrao se više vaterpolo nego nogomet, jer je zbog obilne kiše travnjak bio toliko natopljen da se na gotovo svim dijelovima terena lopta uopće nije mogla kretati.

Sudac Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca htio je prekinuti susret u 41. minuti, ali su igrači ipak nastavili do poluvremena kada je u konzultaciji s delegatom Alojzijem Šuprahom i kapetanima momčadi susret ipak prekinut. 

Nastavak utakmice trebao bi se igrati sutra u 14 sati.   

Natopljeno igralište (ilustracija)
1/6

Komentara 1

IK
Ikonoklast
21:48 15.12.2017.

100 gledatelja je zadnjih par kola prosijek u 1. hnl utakmici osim rujevice i poljuda. al sve je u reeeeduuu. nema problema bar po forumima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije