Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo: Redovita skupština o financijama

Predstavnici navijača neće moći na Dinamovu skupštinu

Dinamo - Zadar (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
21.12.2010.
u 10:04

- Klub iz nekog razloga neki žele ugušiti, ali ja neću dopustiti da ulica vodi Dinamo - rekao je Zdravko Mamić.

Samo nekoliko dana nakon vatrene skupštine Hrvatskoga nogometnog saveza, dolazi još jedno zanimljivo okupljanje. Ovaj put udruge građana koja nosi ime NK Dinamo Zagreb.

Riječ je o redovitoj radnoj skupštini koja ima samo jednu točku dnevnog reda. Riječ je o bilanci, o financijskom izvješću, poslovanju kluba. No, iako je riječ o običnoj skupštini, a ne izbornoj kakva je bila ona u Hrvatskom nogometnom savezu, moglo bi biti vatreno.

Naime, iz nekoliko izvora bliskih navijačima čuli smo da se priprema masovno okupljanje i dolazak pod zapadnu tribinu. Očekuju se dvije-tri tisuće navijača, koliko ih je bilo i posljednji put u Maksimiru kad su posjetili trening plavih i poslali poruke igračima i treneru Halilhodžiću. Žele da nekoliko njihovih predstavnika, koji imaju članske iskaznice, budu na skupštini.

No, s druge strane, mogli bi naići na zatvorena vrata. Koliko znamo, u klubu još nisu odlučili hoće li skupština biti otvorena ili ne, jer je, tobože, radna, pa ne mora biti otvorena za javnost. To bi moglo prouzročiti napetosti, iako se na toj sjednici neće događati ništa posebno. Osim što bi pod točkom "razno" moglo biti predloženo da klub dobije prefiks "građanski".

Što izvršni dopredsjednik očekuje od najavljenoga okupljanja navijača za vrijeme Dinamove skupštine?

– Posljednji sam koji će ignorirati nečije mišljenje i nemam ništa protiv da svatko iskaže svoj stav. Međutim, čudno mi je da baš uoči Dinamova stotoga rođendana, kada se zna da je Dinamo jedan od najboljih klubova Europe, kad je naše poslovanje potpuno transparentno, klub iz nekoga razloga neki žele ugušiti. Stoga ću uložiti sva raspoloživa sredstva da se to ne dogodi i neću dopustiti da ulica vodi klub – kazao je Zdravko Mamić nakon povratka iz Londona.

Ključne riječi

Komentara 45

ED
europski dinamo
16:18 21.12.2010.

aazg napisao si da se transferi djele 80-20 u korist igrača i Mamića prema klubu.Nevjerovatna glupost.Svaki transfer ide 100 % Dinamu,a koliko igrači daju Mamiću ili nekom drugom ne znam.

BL
blata
13:34 21.12.2010.

ja sam dinamovac taj sramić je najveći mafijaš i mjesto mu je u salzburgu kod njegovog prijatelja a ovih 100 godina me dobro nasmijalo koga oni lažu nije to ni hašk ni građanski to je dinamo

DU
Deleted user
11:07 21.12.2010.

Kada se zna da je dinamo jedan od najboljih klubova Europe ha ha ha ha ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije