Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište Kerempuh

Predstavljena dirljiva knjiga o Ivanu Gudelju

Ivan Gudelj
Ivo Čagalj/PIXSELL
10.03.2011.
u 15:34

Glamurozno predstavljanje "Hajdučke priče" nisu htjela propustiti mnoga velika nogometna imena.

"Hajdučka priča" iz pera Blaža Duplančića priča je sa sretnim završetkom, a primjer Ivana Gudelja ulijeva nadu svima onima koji su u bezizlaznoj situaciji – to je glavna poruka s promocije knjige o bivšem Hajdukovu igraču čija je nogometna priča prerano završila.

U Kerempuhu se među gotovo 400 uzvanika okupilo ugledno društvo. Glamurozno predstavljanje "Hajdučke priče" nisu htjeli propustiti Zvone Boban, Vahid Halilhodžić, Vlatko Marković, Slaven Bilić, Marko Mlinarić, Stanko Poklepović, Slaven Zambata, Ardian Kozniku...

– Nikada nisam dočekao transfer u Real Madrid, već je bolnica Fran Mihaljević bila moja realnost. Život mi je bio noćna mora, a izvukla me vjera. Karijera mi je trajala dovoljno dugo da shvatim koliko je kratak put od zvijezda do zaborava – kazao je Ivan Gudelj.

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
Zvezdaforever
16:44 10.03.2011.

Ivan je bio jedan od mojh najomiljenijih ne-Zvezdinih fudbalera!

Avatar Idler 3
Idler 3
17:48 10.03.2011.

16:44h Zvezdaforever...meni nije bil omiljen nit jedan Zvezdin igrač !!!

JA
jadre
18:11 10.03.2011.

....taj je čovjek ostavljao i dušu i tijelo na terenu... ...ginuo je praktički za svog Hajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije