Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA ŽDRIJEB

Predsjednik Zvezde priželjkivao hrvatskog prvaka, razlog je smiješan

/PIXSELL
14.12.2020.
u 17:12

Nijemci su ih slomili u prvoj utakmici i bez Andreja Kramarića 2:0, potom su Srbi dobili Slovan i Gent (5:1 i 2:1) pa u uzvratu s Gentom ostvarili posljednju pobjedu 2:0, nakon čega su uzvrate odigrali bez pogodaka

Direktoru beogradske Crvene zvezde, Zvezdanu Terziću, nije se ispunila želja na ždrijebu parova šesnaestine finala Europske lige. Naime, njegova momčad je za protivnika dobila  lidera Serije A, AC Milan, a Terzić ne krije da je silno priželjkivao upravo naš Dinamo iz Zagreba. 

Htio je u toj utakmici, kaže, pokazati da je Zvezda najbolji klub u regiji.

- Priželjkivali smo Rangers, PSV, Brugge i Dinamo Zagreb... Dinamo posebno, da pokažemo da smo najjači u regiji. Međum, nije nam se ispunila želja -  rekao je Terzić odmah nakon ždrijeba, prenosi srpski Kurir.

Zvezda će dočekati Milan 18. veljače 2021, a sedam dana kasnije gostovati u Italiji.

Dinamo Zagreb je, pak, dobio ruski Krasnodar.

- Tu je bio možda neki veći naboj, tu je prisutan vječni rivalitet među ovim klubovima, tako da mislim da je zbog toga, zbog navijača možda bilo bolje za izbjeći Zvezdu. Ali opet, u ovoj situaciji s koronom, nema gledatelja, možda i ne bi bilo toliko navijačkih sukoba, ali po meni, bolje da smo to izbjegli - rekao je Bartol Franjić, mladi Dinamov talent, za 24sata.

Inače, u grupi Crvene Zvezde su bili Hoffenheim, Slovan Liberec i Gent. Nijemci su ih slomili u prvoj utakmici i bez Andreja Kramarića 2:0, potom su Srbi dobili Slovan i Gent (5:1 i 2:1) pa u uzvratu s Gentom ostvarili posljednju pobjedu 2:0, nakon čega su uzvrate s Hoffenheimom i Slovanom odigrali bez pogodaka. Zvuči više kao 'bunker' ekipa, kojoj se posrećila jedna dominantnija pobjeda, nego li netko tko bi pokazao Dinamu da je jači od njega u regiji.

S druge strane Modri su 'projurili' svojom skupinom s čistim pobjedama u šest utakmica i, dapače, samo jednim primljenim golom i to samo u posljednjem susretu s CSKA iz Moskve kada je već i prvo mjesto u skupini i prolaz dalje bio osiguran.

No, sve su to ionako nagađanja 'što bi bilo kad bi bilo', koja se unatoč želji čelnika beogradskog kluba neće ostvariti.

Dinamo sada ima pred sobom još jednog ruskog protivnika, a  nadajmo se kako će i u veljači pokazati snagu i moć hrvatskog nogometa. Podsjetimo, Modre očekuje prva utakmica 18. veljače u Rusiji,a  druga 25. veljače u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 46

HE
Herceg
17:36 14.12.2020.

Poštedite nas ovakvih natpisa bar do srpskog Bozića, hoću u miru da se pripremim za nadolazeće Blagdane.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
17:53 14.12.2020.

Ante i Handzar ibro ce im je...at majku u po smrdograda , tako da Hrvate nece izbjec

VE
vecernji55
18:07 14.12.2020.

Zvezdaši žele srušiti Partizanov rekord 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije