Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATIO IZVLAČENJE

Pogledajte kako je Mamić reagirao u trenutku kada je Dinamo doznao protivnika

Zagreb: Zoran Mamić u prostorijama Dinama pratio ždrijeb 1/6 finala Europske lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
14.12.2020.
u 14:30

- CSKA je iznad Krasnodara, ali osobno sam dojma da Krasnodar igra bolji nogomet - naglasio je strateg hrvatskog prvaka

Nogometaši Dinama nastavit će europski put protiv Krasnodara, trenutačno osme momčadi ruskog prvenstva. Kao nositelj Dinamo će imati i prednost domaćeg terena, pa će prvi susret 18. veljače igrati u gostima, a uzvrat 25. veljače na stadionu Maksimir.

Jasno, ždrijeb su pratili i u odajama hrvatskog prvaka, a nakon što je Dinamo doznao suparnika, prva reakcija stigla je od stratega Zorana Mamića.

- Očekuju nas dvije teške utakmice, ali vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat. Radi se sigurno o dobroj momčadi, pa Dinamo može i mora biti bolji. CSKA je na tablici iznad Krasnodara, ali osobno sam dojma da Krasnodar igra bolji nogomet.

Kod CSKA smo primijetili da se sve svodi na jednog ili dvojicu igrača, da je jednoličan. Krasnodar ima više opcije i čini mi se da može biti opasniji - rekao je između ostaloga Mamić.

POGLEDAJTE NJEGOVU REAKCIJU U NASTAVKU 

Komentara 50

MA
Mandekic
15:20 14.12.2020.

Dinamo ide dalje, sve pohvale igracima i stozeru.

FR
freeshooter
16:16 14.12.2020.

Respect za svakoga, no vjera u sebe, bolja smo ekipa i u naletu smo, želimo taj uspjeh u europi, i mislim da nam leže ruske ekipe, svakako treba oprez, uvijek, no realno ja ne brinem, složit ćeš ti ekipu i taktiku za prolaz, hrabro i srčano sa svima, ovaj put idemo do kraja..

GR
Grana9
18:11 14.12.2020.

Samo deri Zorane,idemo do finala a onda je tvoja izbornicka klupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije