Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstavljena Hajdukova uprava

Predsjednik Maleš: Sretna vam godišnjica, koja god bila!

males
Ivana Ivanovic/PIXSELL
28.04.2011.
u 15:42

Imat ćemo pravilnike ponašanja za sve, od uprave, preko djelatnika, roditelja igrača u mlađim kategorijama, pa do menadžera, kaže Maleš

Oštro i na prvu u svijet nogometa ušao je novi Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš.

– Dinamu čestitam na njegovoj godišnjici, koja god bila. Mi smo trofejniji i slavniji klub od Dinama, tražimo jednake uvjete za sve. Kao navijač sam osjećao nepravdu, sada ćemo složiti stvari. Dobrom Hajduku treba i dobar Dinamo, ali nećemo dopustiti da netko smatra da smo momčad i klub za drugo mjesto – poručio je Maleš na predstavljanju nove uprave, u kojoj su uz njega Milo Nižetić i Pavle Ciccarelli.

U novoj upravi podijeljene su funkcije, Ciccarelli će se brinuti o marketingu.

– Marketing do sada nije bio iskorišten kako treba i moj je zadatak da to promijenim – kazao je Ciccarelli.

Nižetić, iskusan nogometni trener, vodit će brigu o struci.

– Želimo da Hajduk igra osam do deset utakmica u Europi, da igra atraktivno, napadački, i da se vrati korijenima Dalmacije – rekao je Nižetić.

Maleš će kao predsjednik uprave biti koordinator i vodit će računa o financijama, a najavio je i rezanje svih troškova. Jedna od stavki programa nazvanog "Veliki Hajduk" je maksimalna plaća igračima od sto tisuća eura. Slijede razgovori o revidiranju ugovora.

– Samo nemotiviran igrač koji ne vjeruje u sebe neće pristati na novi ugovor – rekao je Maleš.

Prva novost bit će predstavljanje pravilnika ponašanja za zaposlenike i uvođenje sustava kontrole odlaska i dolaska na posao.

Inače, novosti o kaznama za J. Buljata, An. Sharbinija i Subašića još nema. Suspendirani su, prijavljeni vodstvu kluba. Oni šute i oporavljaju se od ozljeda, a konačnu odluku o visini i duljini kazna donijet će nova uprava, koja će dužnost preuzeti u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 19

DR
dragogera
17:35 28.04.2011.

ja sam za hajduk,al ako je ovo bio najbolji kandidat,pa kakvi su onda drugi bili,tj. niko pametan nece da vodi hajduk.inace marketing raste sa uspjesima rodjo,a tu vec dugo nema uspjeha.100000 po igracu? ovima koji igraju i to je previse,mozda oni u dinamu vrijede 100000,hajdukovi sigurno ne.uostalom odakle pare dinamu i hajduku za igrace i trenere,kad nema publike

JR
J-RASH
18:44 28.04.2011.

Znači, sve ostaje isto u Hajduku. Naime, ako i ne računamo Građanski (mada nema potrebe za tim, jer smo mi sada i pravno njihov sljednik), Dinamo je trofejniji od Hajduka. Ima više prvenstava, ima jedan europski naslov i bolji je u međusobnim omjerima...sada me zanima na koji je to način Hajduk trofejniji? Valjda je pričao o dvoranskim prvenstvima?

Avatar Idler 3
Idler 3
10:10 29.04.2011.

22:42h Dalmino...uglavnom si sve točno napisal osim jedne stvari...ovo ispod kaj sam napisal za \"petnaestu jubilarnu\" >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije