Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolazi na OI

Predsjednik Josipović dolazi na otvaranje OI

'03.07.2010., Zagreb -  Intervju s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovicem.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL '
'Jurica Galoic/PIXSELL'
11.07.2012.
u 11:04

Poput mnogih svjetskih državnika, na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu 27. srpnja pojavit će se i hrvatski predsjednik Ivo Josipović.

Na otvaranje najvećeg sportskog skupa doći će Petar Skansi, pomoćnik ministra za sport, čiji će šef Željko Jovanović doći na drugi dio Igara.

Za premijera Zorana Milanovića još se ne zna, no vjerovati je da neće propustiti da pogleda neki mogući olimpijski finale s hrvatskim sportašima.

Predsjednik Josipović u svom protokolu ima i otvaranje Hrvatske kuće u Londonu koje će se dogoditi u subotu 28. srpnja, baš u vrijeme nastupa Snježane Pejčić i hrvatskih stolnotenisača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije