Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaterpolo

Predrag Sloboda ostaje, a valjda će i Ratko Rudić

\'11.01.2012., Gradski bazeni, Varazdin, Prijateljska utakmica izmedju vaterpolo reprezentacija Hrvatske i Madjarske. Ratko Rudic Photo: Marko Jurinec/PIXSELL.\'
Marko Jurinec/PIXSELL
11.09.2012.
u 09:36

Hrvatski vaterpolski savez u nedjelju će u Zagrebu imati izbornu sjednicu skupštine, no jedna od nepoznanica čini se da je već riješena

Predsjedniku Predragu Slobodi i članovima Upravnog odbora istekao je mandat, no osam dana prije skupštine nije se javio ni jedan novi kandidat za dužnost prvog čovjeka, što znači da Sloboda i dalje ima većinsko povjerenje. I u nedjelju bi trebao dobiti novi mandat.

Povjerenje javnosti zasigurno ima i zlatni izbornik Ratko Rudić. I u savezu bi ga željeli zadržati pa će Predrag Sloboda i Perica Bukić s njim o tome razgovarati sljedećih dana, nakon što se Ratko vrati s godišnjeg odmora.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pekec
12:03 11.09.2012.

znaci Eduardo ne igra ..jer mali ne voli ljude drugih boja i rasa...pocelo je infiltriranje Dalmatinaca u repku .Vratite nam Bilica i hrvatske bosance da imamo malo multikulturu u repki jer "ca je previse je previse"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije